IVECO ON CAREVodite brigu o svom vozaču dok ste na putu, pružajući mu posebne izvještaje usmjerene na potrošnju goriva, pritisak u gumama i njihov stil vožnje, kako biste optimizirali učinak vašeg vozila i sigurnost vozača na putu.

SMART REPORT Primajte savjete o tome kako poboljšati stil vožnje

PAMETNI IZVJEŠTAJ

Mjesečni izvještaj o performansama vozila i vozača radi poboljšanja potrošnje goriva i optimizacije vozila uz praćenje profila zadatka.

SAFE DRIVING REPORT Budite oprezniji i sigurniji dok ste na putu

IZVJEŠTAJ O SIGURNOJ VOŽNJI

Zajedno sa Smart izvještajem i zahvaljujući Procjeni stila vožnje, sada ćete dobiti ovaj novi izvještaj koji će vam omogućiti da izmjerite svoju sigurnost na putu. Budite oprezniji i sigurniji dok ste na putu! Izvještaj o sigurnoj vožnji napravljen je isključivo za vas i ne naplaćuje se.

IVECO ON CUSTOMER PORTAL AND APP Dinamično pratite potrošnju goriva i stil vožnje vašeg vozača

WEB-PORTAL MYIVECO i APLIKACIJA IVECO ON


 
Pratite potrošnju goriva vozila i način vožnje radi poboljšanja performansi vaše flote. Uživajte u dinamičkom praćenju i mogućnosti uspoređivanja različitih podataka. Preuzmite aplikaciju MYIVECO iz trgovine Google Play ili App store da biste dobili više informacija!

EASY WAY APP Pojednostavite svoj život na putu jednostavnim klikom

APLIKACIJA EASY WAY


 
Pojednostavite svoj život u vozilu: kontrolirajte značajke u kabini i samo jednim klikom pozovite Assistance Non-Stop. Ili zatražite usluge pomoći na daljinu tijekom jednog od vašeg zaustavljanja. Preuzmite aplikaciju Easy Way i uživajte u doživljaju u novoj kabini!
Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.