Dizajn

 

Gradsko lice transporta

S novim kamionom Eurocargo transport izgleda najbolje. Nova kabina moderna je i praktična, u potpunosti odražava energičan izgled vozila.

Eurocargo preuzima novi dizajn premijerno predstavljen na modelima IVECO Daily. Oblik novog usmjerivača zraka dodatno naglašava velik naziv marke na sredini. Usmjerivači su preoblikovani i prilagođeni dizajnu prednjeg kraja. S UV zaštitnim filtrom, vjetrobransko staklo nudi izvrsnu zaštitu, bez negativnog aerodinamičnog učinka na vanjsko sjenilo za sunce.

Novi odbojnik ima stepenicu za pristup vjetrobranskom staklu za čišćenje, a u njemu se nalazi i radar sustava AEBS. Novi sklop prednjih svjetala, s LED dnevnim svjetlima (u osnovnoj opremi), dostupan je i sa ksenon svjetlima.

Na vratima se nalazi nova oznaka s logotipom Eurocargo i oznakom modela.

Dizajn prilagođen funkcionalnosti. Svi su detalji razrađeni zahvaljujući opsežnim ispitivanjima aerodinamike pa imamo, primjerice novi usmjerivač koji usmjerava protok zraka i jamči da kvaka vrata ostaje čista.

Novi Eurocargo najbolji je gradski kamion: savršeno vozilo za isporuke od vrata do vrata, zadatke po gradu i ostale zadatke u gradskim središtima. Zahvaljujući savršenoj širini kabine (2,1 m), velikom kutu zakretanja (52 stupnja) i najmanjem radijusu okretanja u kategoriji (malo ispod 11 metara za međuosovinski razmak od 2790 mm), savršen je za obavljanje poslova po gradu.