IVECO ON CAREPoskrbite za svojega voznika, medtem ko ste na poti, in zagotovite posebna poročila, osredotočena na porabo goriva, tlak v pnevmatikah in njihov način vožnje, da optimizirate zmogljivost vašega vozila in varnost voznika.

SMART REPORT Prejemajte nasvete, kako izboljšati svoj slog vožnje

SMART REPORT

Mesečno poročilo o zmogljivosti vozila in učinkovitosti voznika za znižanje porabe goriva in optimizacijo uporabe vozila s profilom za spremljanje opravil.

POROČILO O VARNI VOŽNJI Na poti bodite previdnejši in varnejši

POROČILO O VARNI VOŽNJI

Skupaj s pametnim poročilom in zahvaljujoč oceni sloga vožnje boste zdaj prejeli to novo poročilo, ki vam bo omogočilo merjenje varnosti v vožnji. Na poti bodite previdnejši in varnejši! Poročilo o varni vožnji je izdelano izključno za vas in brezplačno.

ORTAL IN APLIKACIJA ZA STRANKE IVECO ON Dinamično spremljajte porabo goriva in slog vožnje vašega voznika

SPLETNI PORTAL IVECO ON in APLIKACIJA IVECO ON


 
Spremljajte porabo goriva in slog vožnje, da izboljšate zmogljivosti svojega voznega parka. Uživajte v dinamičnem spremljanju in izkoristite možnosti primerjave različnih podatkov. Za več informacij prek storitve Google Play ali App store prenesite aplikacijo MYDAILY!

EASY WAY APP Poenostavite si življenje v kabini s preprostim klikom

EASY WAY APP


 
Poenostavite si opravila v vozilu: upravljajte funkcije v kabini in pokličite pomoč na cesti Assistance Non-Stop s preprostim klikom. Ali pa med enim od postankov zaprosite za pomoč na daljavo. Prenesite aplikacijo IVECO ON Easy Way in si zagotovite nova doživetja v vozilu!
Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.