DAILY PODVOZJE S KABINOM

GOSPODARSKO VOZILO KOJE ĆE PROMIJENITI VAŠ POGLED NA POSLOVANJE.

Puno više od gospodarskog vozila. Novi Daily podvozje s kabinom je konstruiran s namjerom da obavljate svoje zadatke s održivošću i isplativošću.

S novim Daily podvozjem tehnologija je na usluzi vozaču: kada provodite većinu radnog dana za upravljačem, poželite da su vaši radni uvjeti i sama vožnja najbolji mogući. Kroz svoju 40-godišnju povijest, Daily donosi stalna poboljšanja, podižući razinu udobnosti vašeg rada i vožnje na najvišu vrijednost u toj djelatnosti.Novi Daily podvozje prihvatio je povezivost radi pristupa potpuno novom svijetu visoko personaliziranih usluga koje su precizno skrojene prema vašem načinu korištenja vozila, kao i ostalim zahtjevima.

To je vaše cjelovito prijevozno rješenje, skrojeno prema potrebama vašeg poslovanja.

3 činjenice IVECO Daily podvozju

NOSIVOSTI I ZAPREMINE TERETNOG PROSTORA Puno prostora za vaše poslovanje

SAVRŠENO VOZILO ZA VAŠE ZADATKE ​

​Daily podvozje je najsvestranije gospodarsko vozilo u svojoj klasi. Kakav god se zadatak postavi pred vozilo, bilo to višestruka dostava kao u građevini npr. ili teži prijevoz kao prijevoz namještaja – lako ćete pronaći Daily prema vašim potrebama i prilagoditi ga radi savršene prilagodbe vašim radnim i poslovnim zahtjevima.
 

PROIZVEDEN DA TRAJE

  • Nakrcajte svoj Daily do vrha svaki dan, godinu za godinom, znajući da vozilo to može podnijeti i dovršite učinkovito svaki zadatak.
  • Iskoristite sve prednosti koje nudi jedino lako komercijalno vozilo na tržištu, a koje proizlaze iz kamionske šasije s 2 uzdužna C-profila,debljine do 5 mm
  • Dovršite posao u kraćem vremenu i s manje ponavljanja zahvaljujući većoj nosivosti, i do 4900 kg

OTKRIJTE VIŠE

NOVI DAILY PODVOZJE S KABINOM

Daily Cab External 360°

VRHUNSKE PERFORMANSE MOTORA Održivost I profitabilnost za vaše poslovanje

DO 10% UŠTEDE GORIVA S DAILY-em UZ POMOĆ SUSTAVA KOJI ŠTEDE GORIVO

Motori novog Daily-a ističu se svojom malom potrošnjom goriva zahvaljujući uvođenju sustava kao što je elektronski potpomognuta turbina promjenjive geometrije, ekskluzivne gume razreda A Super Eco malog otpora kotrljanja specifično napravljene za Daily, kao i Start & Stop sustav.
 

DO 10% UŠTEDE NA TROŠKOVIMA ODRŽAVANJA

Poboljšanja proizvoda i dulji intervali izmjene ulja omogućavaju značajne uštede, i do 10% jeftinije održavanje u gradskoj dostavi.
 

VRHUNSKI UČINAK PRI SVAKOJ ZADAĆI

Daily podvozje je dobro poznato po svojoj širokoj ponudi motora, i jedino na tržištu nudi 2 tipa motora vrhunskog učinka prilagođenih svakoj vrsti prijevoza.

Odaberite motor

2.3-litre F1A engine Euro 6D Light Duty

 
COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
Available in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.
* 350 Nm with Manual Transmission e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

2.3-litre F1A engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre F1C engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATIC
 
Offered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.
* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre F1C engine Heavy Duty CNG*

 
COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL
 
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.

UDOBNIJI I SIGURAN, UZ HI-MATIC

Budite koncentrirani na promet i uvjete na cesti dok HI-MATIC, prvi automatski mjenjač s 8 brzina, brine za ostalo. Uživajte u pogodnostima performansi, učinkovitosti i komfora Dailyja HI-MATIC zajedno s održivošću i niskim troškovima vlasništva IVECO-ve tehnologije Natural Power.

SAZNAJTE VIŠE

UNUTRAŠNJOSTI I ISKUSTVO VOŽNJEUkrcajte se, udobno je!

Tehnologija vama na raspolaganju

Lako manevriranje bez napora

Novi električni servo upravljač je vrlo precizan i ima sjajan odziv na vozačeve zahtjeve, smanjujući napor prilikom zakretanja te pružajući tako opuštajuće iskustvo vožnje. Osim toga, prigušuje vibracije i kompenzira klizanje i neravnotežu kotača, što pridonosi osjećaju odlične stabilnosti i kontrole. Možete uključiti i jedinstveni City Mode (program rada za gradsku vožnju) dodirom tipke radi dodatnog smanjenja napora kod zakretanja upravljača za čak 70% te uživati u vrhunskom užitku vožnje čak i u užurbanim ulicama gradskih središta.

Vrhunska udobnost vožnje i ergonomija

Cjelokupni mehanizam upravljača Dailyja je nanovo konstruiran kako bi vozač imao iskustvo vožnje kao u putničkom automobilu. Obruč upravljača možete podešavati po dubini i po visini i tako pronaći savršeni položaj za vožnju radi veće udobnosti i bolje ergonomije. Manji, multifunkcijski upravljač presvučen kožom vam pruža čitav niz funkcija nadohvat ruke te pruža puno više prostora za noge stvarajući tako još udobniju radnu okolinu. U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!
 

Laka i jasna interakcija

Novi sklop zaslona u boji visoke rezolucije osigurava lako, intuitivno sučelje koje čini interakciju s vašim Dailyjem izuzetno jednostavnom, kao i pristup ključnim postavkama i informacijama, u stvarnom vremenu, koje su vam potrebne da biste izvukli sve najbolje od vašeg vozila.

Sigurnost i učinkovitost uz nadzor tlaka u gumama u stvarnom vremenu

Sustav nadzora tlaka u gumama (Tyre Pressure Monitoring System) prikazuje tlak u svakoj gumi, u stvarnom vremenu na ploči s instrumentima, kako biste osigurali optimalan tlak u gumama vašeg Dailyja u svakom trenutku. Time se postiže ne samo sigurnija vožnja, nego i manja potrošnja goriva. Daily je prvi furgon koji nudi ovu funkciju i za izvedbe s jednostrukim kotačima i za one s dvostrukim.

Hi-connect: novi sustav za informacije i zabavu

Daily se odlikuje sustavom za informacije i zabavu jednostavnim za korištenje sa zaslonom od 7’’, DAB radio uređajem, ocjenom načina vožnje (Driving Style Evaluation), glasovnim prepoznavanjem, navigacijskim sustavom TomTom® za automobile i kamione te prikazom slike sa stražnje kamere. Uz sustave Apple CarPlay i Android Auto™ možete vrlo lako unijeti svoj digitalni život u vozilo, jer vam ovi sustavi omogućavaju preslikavanje vašeg uređaja i uživanje u vašim aplikacijama u potpunoj sigurnosti tijekom vožnje.

LED visoke vidljivost

Nova potpuno LED svjetla značajno poboljšavaju vidljivost i uočavanje prepreka za 15% zahvaljujući oštrijem svjetlosnom snopu većeg dometa. Osim upečatljivog vizualnog dojma u izgledu vozila, dodatna pogodnost je i ušteda u pogledu ukupnog troška vlasništva jer LED svjetla imaju izuzetno dug radni vijek. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.
​​
 

Jednostavnost i praktičnost parkiranja

Nova električna parkirna kočnica se automatski uključuje kada parkirate vozilo, odnosno isključuje kada ste spremni krenuti. U uvjetima rada kao što je paketna dostava u gradu, s čestim zaustavljanjima, ne morate gubiti vrijeme na uključivanje i isključivanje parkirne kočnice. Ne samo da se time smanjuje zamor u ruci i nelagoda stalnog ponavljanja istog pokreta, nego se i poboljšava vaša produktivnost. Možete uštedjeti i do 5 sati mjesečno, što definitivno pridonosi vašoj profitabilnosti. Uklanjanjem ručice parkirne kočnice oslobađa se prostor u kabini, pa se slobodnije možete kretati kroz nju.

POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST Uživajte u sigurnoj I bezbrižnoj vožnji

USREDOTOČITE SE NA SVOJ POSAO U POTPUNOJ SIGURNOSTI.

Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.

Daily ADAS

Advanced Driver Assistance Systems

Usredotočite se na svoj posao u potpunoj sigurnosti. Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.

City Brake PRO

Sustavi Advanced Emergency Braking System (AEBS) (Napredni sustav kočenja u nuždi) i City Brake PRO pridonose sigurnosti prepoznavanjem mogućeg sudara na cesti ispred vas i samostalnim kočenjem. U gustom prometu će vam pomoći da izbjegnete i sudare pri brzinama od svega 5 km/h.

Queue assist

U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!

Prilagodljivi tempomat

Automatsko podešavanje brzine radi održavanja razmaka od vozila ispred vas

Proactive lane keeping assist

Ostanite u svom prometnom traku uz sustav proaktivne pomoći zadržavanja u traku (Proactive Lane Keeping Assist), koji nježno zakreće upravljač i vraća vas u središte prometnog traka ako odlutate u stranu.

Crosswind assist (pomoć kod bočnog vjetra)

Senzori ovog sustava aktiviraju kočnice na onoj strani vozila s koje dolazi udar vjetra, osiguravajući tako stabilnosti, a time i vašu sigurnost.

Sustav pomoćI pri spuštanju niz strminu I traction plus

Sustav pomoći pri spuštanju niz strminu (Hill Descent Control - HDC) održava stalnu brzinu na nizbrdici, a sustav Traction Plus pomaže u postizanju prianjanja na skliskom kolniku

POVEZIVOST I USLUGE Poboljšana povezivost I usluge

Na Dailyju, povezanost je puno više od pukog korištenja mobilnog uređaja u kabini. Ona omogućava cijeli niz usluga zahvaljujući kojima možemo proaktivnije i djelotvornije pružiti podršku vašem poslovanju, svodeći zastoje na najmanju mjeru, a povećavajući vašu produktivnost do maksimuma.

Povećano vrijeme na cesti izravnim povezivanjem s Ivecovim specijalistima koji će primati podatke u stvarnom vremenu na temelju čega mogu obavljati dijagnostiku i prepoznati moguće kvarove prije nego se pojave poduzimajući proaktivne postupke, smanjujući tako zastoje vozila.

Personalizirane usluge koje u potpunosti odgovaraju dnevnim aktivnostima vozila na temelju podataka u stvarnom vremenu koje vaš Daily šalje.

Optimirajte učinkovitost vašeg Dailyja u stvarnom vremenu putem portala MYDAILY analizom njegovih performansi, potrošnje goriva, pa čak i korištenja vozila.

Rješenja za upravljanje flotama će vam omogućiti smanjenje troškova uz bolje praćenje vozila i korištenje flote, izvještavanje o ponašanju vozača, naprednu dijagnostiku motora i izvještavanje o kilometraži u stvarnom vremenu.
 

GALERIJA Daily odrađuje posao sa stilom

IVECO DAILY

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.