DAILY HI-MATIC

TERETNO VOZILO KOJE ĆE IZMIJENITI VAŠU POSLOVNU PERSPEKTIVU

Tako puno više od pukog teretnog vozila. Novi Daily Hi-Matic je konstruiran kako bi vam pomogao da vodite svoje poslovanje na održivi način i isplativo.

Vozite komforno i sigurno uz prvi automatski mjenjač s 8 brzina, usredotočeno na promet i uvjete na cesti uz ergonomsku multifunkcijsku ručicu mjenjača i uživajte u apsolutnom zadovoljstvu vožnje.Uživajte u legendarnoj trajnosti i pouzdanosti Dailyja uz rješenje koje štiti motor i pogonski sklop smanjujući zahtijevano održavanje.

Neka najbolje performanse u klasi daju snagu vašem poslovanju. Na vrhu ponude je Daily HI-MATIC s 3,0-litarski motorom F1C koji razvija velikih 210 KS uz 470 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući najboljim performansama u klasi, te rekordnom najvećom dopuštenom masom vozila od 7,0 tona, Daily HI-MATIC je najbolje rješenje za najzahtjevnije zadatke.

3 podatka o IVECO Daily Hi-Matic

NOSIVOSTI I ZAPREMINE TERETNOG PROSTORA Puno prostora za vaše poslovanje

SAVRŠENI FURGON ZA VAŠE POSLOVANJE

​Daily Hi-Matic je najprimjenljivije teretno vozilo u svojoj klasi. Kakav god bio vaš posao – gradska dostava s brojnim zaustavljanjima kao što je paketna distribucija ili dostava, ili prijevoz težih tereta kao što je posao selidbe namještaja – možete pronaći i prilagoditi Daily kako bi savršeno odgovarao vašim poslovnim potrebama.

Izvedba šasija s kabinom, s međuosovinskim razmakom od 3.000 do 5.100 mm i dužinama karoserije do 6.190 mm, otvara niz mogućnosti za široku lepezu zadataka, od gradske dostave do prijevoza težih tereta u građevinskom sektoru.

Prevozite više tereta zahvaljujući izvrsnom prednjem ovjesu, koji povećava najveću nosivost. Možete računati na najveće dopušteno opterećenje prednje osovine od 1.900 kg na izvedbama od 3,5 tone koje se odlikuju lakšim i jačim ovjesom QUAD-LEAF, ili čak i na veće opterećenje, čak 2.700 kg, ako se odlučite za izvedbu s dvostrukim kotačima s ovjesom QUAD-TOR.

OTKRIJTE VIŠE

NOVI DAILY HI MATIC

 

Daily External 360°

 

Daily Cab External 360°

VRHUNSKE PERFORMANSE MOTORA Održivost I profitabilnost za vaše poslovanje

UŠTEDA GORIVA DO 10% ZAHVALJUJUĆI DAILYJEVOJ VISOKOJ UČINKOVITOSTI

Motori na novom Dailyju se ističu malom potrošnjom goriva zahvaljujući uvođenju funkcija kao što su nova turbina s elektronički upravljanom promjenljivom geometrijom , ekskluzivne gume malog otpora kotrljanja, Super Eco klase A posebno konstruirane za Daily i sustav Start & Stop.
 

UŠTEDA DO 10% NA TROŠKOVIMA ODRŽAVANJA

Poboljšanje proizvoda i duži intervali zamjene ulja omogućavaju uštedu do 10% na troškovima održavanja u gradskoj vožnji.
 

VRHUNSKE PERFORMANSE NA SVIM VRSTAMA POSLOVA

Daily Hi-Matic je slavan po svojoj velikoj ponudi motora, te jedini na tržištu nudi dva motora optimirana za vrhunske performanse na svim vrstama poslova.​

Odaberite motor

2.3-litre F1A engine Euro 6D Light Duty

 
COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
Available in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.
* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

2.3-litre F1A engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre F1C engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATIC
 
Offered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.
* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger

3.0-litre F1C engine Heavy Duty CNG*

 
COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL
 
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.

UNUTRAŠNJOSTI I ISKUSTVO VOŽNJE Ukrcajte se, udobno je!

Tehnologija vama na raspolaganju

Lako manevriranje bez napora

Novi električni servo upravljač je vrlo precizan i ima sjajan odziv na vozačeve zahtjeve, smanjujući napor prilikom zakretanja te pružajući tako opuštajuće iskustvo vožnje. Osim toga, prigušuje vibracije i kompenzira klizanje i neravnotežu kotača, što pridonosi osjećaju odlične stabilnosti i kontrole. Možete uključiti i jedinstveni City Mode (program rada za gradsku vožnju) dodirom tipke radi dodatnog smanjenja napora kod zakretanja upravljača za čak 70% te uživati u vrhunskom užitku vožnje čak i u užurbanim ulicama gradskih središta.

Vrhunska udobnost vožnje i ergonomija

Cjelokupni mehanizam upravljača Dailyja je nanovo konstruiran kako bi vozač imao iskustvo vožnje kao u putničkom automobilu. Obruč upravljača možete podešavati po dubini i po visini i tako pronaći savršeni položaj za vožnju radi veće udobnosti i bolje ergonomije. Manji, multifunkcijski upravljač presvučen kožom vam pruža čitav niz funkcija nadohvat ruke te pruža puno više prostora za noge stvarajući tako još udobniju radnu okolinu. U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!
 

Laka i jasna interakcija

Novi sklop zaslona u boji visoke rezolucije osigurava lako, intuitivno sučelje koje čini interakciju s vašim Dailyjem izuzetno jednostavnom, kao i pristup ključnim postavkama i informacijama, u stvarnom vremenu, koje su vam potrebne da biste izvukli sve najbolje od vašeg vozila.

Sigurnost i učinkovitost uz nadzor tlaka u gumama u stvarnom vremenu

Sustav nadzora tlaka u gumama (Tyre Pressure Monitoring System) prikazuje tlak u svakoj gumi, u stvarnom vremenu na ploči s instrumentima, kako biste osigurali optimalan tlak u gumama vašeg Dailyja u svakom trenutku. Time se postiže ne samo sigurnija vožnja, nego i manja potrošnja goriva. Daily je prvi furgon koji nudi ovu funkciju i za izvedbe s jednostrukim kotačima i za one s dvostrukim.

Hi-connect: novi sustav za informacije i zabavu

Daily se odlikuje sustavom za informacije i zabavu jednostavnim za korištenje sa zaslonom od 7’’, DAB radio uređajem, ocjenom načina vožnje (Driving Style Evaluation), glasovnim prepoznavanjem, navigacijskim sustavom TomTom® za automobile i kamione te prikazom slike sa stražnje kamere. Uz sustave Apple CarPlay i Android Auto™ možete vrlo lako unijeti svoj digitalni život u vozilo, jer vam ovi sustavi omogućavaju preslikavanje vašeg uređaja i uživanje u vašim aplikacijama u potpunoj sigurnosti tijekom vožnje.

LED visoke vidljivost

Nova potpuno LED svjetla značajno poboljšavaju vidljivost i uočavanje prepreka za 15% zahvaljujući oštrijem svjetlosnom snopu većeg dometa. Osim upečatljivog vizualnog dojma u izgledu vozila, dodatna pogodnost je i ušteda u pogledu ukupnog troška vlasništva jer LED svjetla imaju izuzetno dug radni vijek. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.
​​
 

Jednostavnost i praktičnost parkiranja

Nova električna parkirna kočnica se automatski uključuje kada parkirate vozilo, odnosno isključuje kada ste spremni krenuti. U uvjetima rada kao što je paketna dostava u gradu, s čestim zaustavljanjima, ne morate gubiti vrijeme na uključivanje i isključivanje parkirne kočnice. Ne samo da se time smanjuje zamor u ruci i nelagoda stalnog ponavljanja istog pokreta, nego se i poboljšava vaša produktivnost. Možete uštedjeti i do 5 sati mjesečno, što definitivno pridonosi vašoj profitabilnosti. Uklanjanjem ručice parkirne kočnice oslobađa se prostor u kabini, pa se slobodnije možete kretati kroz nju.

POMOĆ U VOŽNJI I SIGURNOST Uživajte u sigurnoj I bezbrižnoj vožnji

USREDOTOČITE SE NA SVOJ POSAO U POTPUNOJ SIGURNOSTI.

Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.

Daily ADAS

Advanced Driver Assistance Systems

Usredotočite se na svoj posao u potpunoj sigurnosti. Daily FURGON Napredni sustav pomoći u vožnji smanjuju opasnost od nesreća na autocestama i na gradskim ulicama, pomažu vam u zahtjevnim situacijama i umanjuju napor u gustom prometu – pridonoseći kvaliteti obavljanja posla u kabini vozila kao i uspješnosti poslovanja.

City Brake PRO

Sustavi Advanced Emergency Braking System (AEBS) (Napredni sustav kočenja u nuždi) i City Brake PRO pridonose sigurnosti prepoznavanjem mogućeg sudara na cesti ispred vas i samostalnim kočenjem. U gustom prometu će vam pomoći da izbjegnete i sudare pri brzinama od svega 5 km/h.

Queue assist

U slučaju prometnih gužvi, možete aktivirati sustav Queue Assist jednostavnim dodirom tipke. Stres prometnih čepova je postati stvar prošlosti!

Prilagodljivi tempomat

Automatsko podešavanje brzine radi održavanja razmaka od vozila ispred vas.

Proactive lane keeping assist

Ostanite u svom prometnom traku uz sustav proaktivne pomoći zadržavanja u traku (Proactive Lane Keeping Assist), koji nježno zakreće upravljač i vraća vas u središte prometnog traka ako odlutate u stranu.

Crosswind assist (pomoć kod bočnog vjetra)

Senzori ovog sustava aktiviraju kočnice na onoj strani vozila s koje dolazi udar vjetra, osiguravajući tako stabilnosti, a time i vašu sigurnost.

Sustav pomoćI pri spuštanju niz strminu I traction plus

Sustav pomoći pri spuštanju niz strminu (Hill Descent Control - HDC) održava stalnu brzinu na nizbrdici, a sustav Traction Plus pomaže u postizanju prianjanja na skliskom kolniku.

POVEZIVOST I USLUGE Poboljšana povezivost I usluge

Na Dailyju, povezanost je puno više od pukog korištenja mobilnog uređaja u kabini. Ona omogućava cijeli niz usluga zahvaljujući kojima možemo proaktivnije i djelotvornije pružiti podršku vašem poslovanju, svodeći zastoje na najmanju mjeru, a povećavajući vašu produktivnost do maksimuma.

Povećano vrijeme na cesti izravnim povezivanjem s Ivecovim specijalistima koji će primati podatke u stvarnom vremenu na temelju čega mogu obavljati dijagnostiku i prepoznati moguće kvarove prije nego se pojave poduzimajući proaktivne postupke, smanjujući tako zastoje vozila.

Personalizirane usluge koje u potpunosti odgovaraju dnevnim aktivnostima vozila na temelju podataka u stvarnom vremenu koje vaš Daily šalje.

Optimirajte učinkovitost vašeg Dailyja u stvarnom vremenu putem portala MYDAILY analizom njegovih performansi, potrošnje goriva, pa čak i korištenja vozila.

Rješenja za upravljanje flotama će vam omogućiti smanjenje troškova uz bolje praćenje vozila i korištenje flote, izvještavanje o ponašanju vozača, naprednu dijagnostiku motora i izvještavanje o kilometraži u stvarnom vremenu.
 

GALERIJA Daily odrađuje posao sa stilom

IVECO DAILY

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.