Udobnost

 

Udoban ured u pokretu

​Novi Eurocargo donosi nove razine udobnosti i ergonomije. Tipke na kolu upravljača vozaču omogućuju upotrebu radija i telefona na potpuno siguran način. Vozilo ima i nove, ergonomičnije tipke za klima uređaj, svjetla, automatski/automatizirani mjenjač. Sve je na svom mjestu i na dohvat ruke: sada ima više pretinaca za odlaganje za odlaganje raznih predmeta i dokumenata, posebne pretince za kartice i vješalice straga na stranicama kabine.

U konzoli na strani vozača nalaze se dva praktična držača boca, utičnica od 12 volti i predoprema za utičnicu za komprimirani zrak.

Novi je Eurocargo doista ured u pokretu. U novi mobilni ured zapremnine 20 litara (dostupan s jednim sjedalom za putnika) stane prijenosno računalo ili tablet; ima i svjetlo za čitanje i opremljen je bočnim džepovima za odlaganje te ima dva USB priključka za punjenje elektroničkih uređaja. Udoban prostor za rad može se stvoriti i otvaranjem gornje ploče.

Novi dizajn je i u unutrašnjosti koja je opremljena sjedalima presvučenim toplinski oblikovanom tkaninom; tu je i sjedalo vozača sa zračnim ovjesom “iznimne udobnosti”, dostupno na zahtjev, s potpuno prilagodljivim naslonima, sigurnosnim pojasom podesivim po visini, presvlakama dvostruke gustoće te grijanjem i ventilacijom. Naslon za ruke dostupan je u dodatnoj opremi za sva sjedala za zračnim ovjesom.

Savršen za obavljanje zadataka po gradu, novi Eurocargo jamči jednostavan pristup posvuda u kabini: zahvaljujući ravnoj ploči s instrumentima i kompaktnim dimenzijama tunela motora, vozač može jednostavno izađi iz vozila na desno ili na lijevo.