IVECO ON UPTIMEZnamo da vaše poslovanje ne može stati.
Pomoću IVECO ON Uptime usluge možete nadgledati i optimizovati neispravnost vašeg vozila. Osmislili smo set usluga, uvek dostupnih kako bismo vam pomogli u slučaju problema sa vozilom.
Nikada nećete biti sami, naš Korisnički centar pomoći će vam da vaše vozilo ostane na putu i pružiće vam svu potrebnu pomoć.

IVECO TOP CARE Da jamči prioritet koji zaslužujete

VRHUNSKA NJEGA IVECO

IVECO vam, kao Premuim kupcu, pruža i rješenja za dodatnu njegu, pomažući vam pri popravku vašeg vozila u roku od 6 sati.

VEHICLE MONITORING & REMOTE ASSISTANCE Uvijek pazim na tebe

MONITORING VOZILA I DALJINSKA POMOĆ

Alat za dijagnostiku na daljinu, usluge na daljinu i ažuriranja softvera na daljinu pružit će vam proaktivan pristup i povećati vrijeme rada vozila uz predviđanje mogućih kvarova i zaustavljanje zbog kvara. i olakšava upravljanje podacima koje stvara IVECO zajedno s onima ostalih marki vozila u jednom alatu.

ASSISTANCE NON STOP Uvijek pored vas, 24/7

ASISTENCIJA NON STOP


 
IVECO korisnički centar odgovara 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pružajući pomoć u 36 europskih zemalja kako bi pomogao kupcima da zadrže svoje vozilo na putu.

MEĐUNARODNA POMOĆ ZA VAŠE VOZILO

Tim od 80 operatera jamči trenutačan odgovor na 10 jezika i brzo rješavanje svakog problema uključivanjem servisnog centra tvrtke IVECO koji je najbliže mjestu kvara i koji je najprikladniji za vaše vozilo. Tijekom postupka pomoći (bilo da se radi o malom popravku uz cestu ili vuči i naknadnom popravku u radionici), centar za korisnike provjerava napredak, obavještava vas i jamči da se vozilo vraća u rad u najkraćem roku.
U slučaju kvara na vozilu, možete aktivirati Asistenciju Non Stop na 3 načina:
  • pozivanjem besplatnog telefonskog broja 0800 590509 za UK i 008000 48326000 u EU
  • prenošenjem položaja vašeg vozila klikom pomoću ugrađenog telematičkog sistema
  • upotrebom aplikacije IVECO Non Stop: pomoć je udaljena samo jedan klik

IVECO NON STOP APP

Aplikacija IVECO Non Stop se također može koristiti za zakazivanje radova na popravci vašeg vozila - ne samo u slučaju hitne intervencije. Odaberite vremenski termin i lokaciju, a aplikacija će vam dati potvrdu rezervacije.
 

PREUZMITE APLIKACIJU IVECO NON STOP

Assistance Non Stop

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.