Svestranost

​Učinkovit partner za svaki zadatak

​Od dostava do građevine, od prijevoza hladnjačom do gradskih usluga, novi Eurocargo najsvestranije je vozilo u svojoj kategoriji – a ima i najlakšu karoseriju. Izrađen od iznimno snažnog čelika, okvir šasije prikladan je za duljine karoserije od 4265 do 10.175 mm; bočni uzdužni nosači postavljeni su paralelno po čitavoj duljini i unaprijed su konfigurirani za jednostavno postavljanje nadogradnje.

Eurocargo nudi tri različite vrste kabine za udovoljavanje zahtjevima svakog posla.

_ Kratka kabina ima najbolje ujednačen odnos između ukupne širine i duljine šasije i najprikladnija je za obavljanje poslova danju u većim gradovima.

_ Spavaća kabina dostupna je u izvedbi sa standardnim i povišenim krovom; dizajnirana je za pružanje smještaja preko noći i opremljena s jednim ili dva kreveta. Dvije osvijetljene kutije (dostupne izvana i iznutra) osiguravaju dodatnih 260 litara prostora za odlaganje torbi ili alata. Vanjska se otvaraju uz pomoć el. sklopke.

_ Dvostruka kabina (sa standardnim krovom) dizajnirana je za prijevoz čitavog tima plus alati i oprema: u nju pored vozača stane šest putnika, a posebno je prikladna za građevinu, komunalne i vatrogasne.

Ukupno je novi Eurocargo dostupan u 11.000 tvorničkih izvedbi, što je rezultat kombinacija različitih varijanti proizvoda: dvije vrste pogona, 14 bruto masa vozila i sedam različitih snaga, 12 mjenjača, 15 međuosovinskih razmaka i tri vrste kabine s dvije vrste krova – pored bogatog asortimana sustava ovjesa, omjera diferencijala, osovina i priključnih vratila (do 1100 Nm).