Pribor

PRUŽANJE JOŠ VEĆE DODATNE VRIJEDNOSTI VAŠIM VOZILIMA MARKE IVECO

Zahvaljujući dodatnoj opremi IVECO, vaš doživljaj rada i vožnje može postati još uzbudljiviji i jedinstven pomoću cijelog niza proizvoda napravljenih samo za vas.

Ovisno o svojoj osobnosti o poslu, možete poboljšat svestranost vozila cijelim nizom dodatne opreme ili profitabilnost primjenom aerodinamičkih rješenja za uštedu goriva.

Dodatni sustavi aktivne i pasivne sigurnosti pomažu vam u boljoj zaštiti vozila, a dodatna oprema visoke tehnologije uistinu donosi budućnost u vozilo.

Pojačajte povezivost dodajući GPS lokator ili cijeli sustav multimedije.
I povećajte udobnost u vozilu širokim odabirom dodatne opreme kojom možete unijeti dodatno zadovoljstvo u svoj život.
 

PRONAĐITE DISTRIBUTERA

ZAŠTO TREBA DODATI DODATNU OPREMU VOZILU IVECO

Svestranost

Svoje vozilo prilagodite svojoj osobnosti i poslovnim potrebama

Sigurnost

Poboljšajte sigurnost za sebe, svoje vozilo i ostale korisnike na cesti

Profitabilnost

Ugodnija vožnja znači manji zamor i veću produktivnost

UČINITE SVOJ DOŽIVLJAJ VOŽNJE JEDINSTVENIM Dodatna oprema za vozila Daily

NOVA PONUDA DODATNE OPREME ZA VAŠ DAILY

Novo vozilo Daily, zahvaljujući svojem prirodnom instinktu za predviđanje poslovnih potreba, svojoj robusnosti i svestranosti sada dodaje cijeli raspon novih, tehnološki naprednih značajki i tako postaje najbolji poslovni suradnik.
 
  • Nova linija aerodnamičkih rješenja kao što su na primjer aerodinamičko krilce, za poboljšavanje profitabilnosti uz istodobnu uštedu goriva i niže emisije CO2;
  • Dodatni sustavi aktivne i pasivne sigurnosti za najbolju zaštitu vašeg vozila;
  • Nova linija proizvoda napravljenih radi povećavanja povezivosti i tehnologije u vozilu s novim sustavom multimedije, stražnjom Wi-Fi i držačem za pametne telefone Qi.
PREUZMITE BROŠURU

DAILY GLAVNA DODATNA OPREMA


 

SVESTRANOST

Upotpunite svoje vozilo Daily stalkom za prtljagu da biste omogućili upotrebu krova vozila ili odaberite cjevasti držač, ljestve ili podnu platformu. Ako vam je potrebna dodatna zaštita, raspitajte se o podlozi za tovarni prostor koja je iznimno otporna na vlagu, kemijska sredstva i ogrebotine.

 

PROFITABILNOST

Originalni sustav protoka zraka jamči izvrsno aerodinamičko rješenje za smanjenje potrošnje goriva. Aerodinamički komplet ispitan je u zračnom tunelu i na cesti da bi mogao osigurati bolju uštedu goriva, a usmjerivači zraka, izrađeni od metakrilata, smanjuju aerodinamički otpor i turbulencije, a da ne utječu na vidljivost.

 

SIGURNOST

Sustav aktivne i pasivne sigurnost vozilu i putnicima jamči siguran boravak u vozilu: Odbojnik, s certifikatom EU, pruža zaštitu prednjem dijelu, a zaštite bočne šipke, od nehrđajućeg čelika, sprečavaju oštećenja bočnog dijela i šasije. Sigurnosni sustavi za vožnju unatrag visoke kvalitete pružaju veću vidljivost prilikom obavljanja manevara

 

HI-TECH

Cijeli niz autoradija, prijenosnih uređaja za navigaciju i prilagođenih kamera za kontrolu nad stražnjim dijelom prilikom vožnje unatrag koji se primjenjuju pomoću pametnih telefona ili tableta sa sustavom Android /iOS kao monitorom u aplikaciji “IVECO Cam” donose najnovije tehnologije u vozilo.

POVEZIVOST

Novi sustav multimedije, nova generacija GPS lokator i stražnja kamera s Wi-Fi vezom pojačavaju razinu povezivosti vašeg vozila. Zahvaljujući držaču za pametne telefone Qi, vaš je pametni telefon uvijek na dohvat ruke na ploči s instrumentima, a držač puni kompatibilni pametni telefon bez kabela, u vožnji

 

UDOBNOST

Prilagodite udobnost svog vozila uz širok izbor dodatne opreme kojom možete oblikovati udobniji životni prostor: presvlake sjedala, hladnjak, aparat za kavu i oprema za održavanje.

TEHNOLOGIJA, SIGURNOST I UDOBNOST Dodatna oprema za vozila Eurocargo

NOVA PONUDA DODATNE OPREME ZA VAŠ EUROCARGO

Budući da je oduvijek referentna točka i predvodnik ove grane zbog svoje dobitne kombinacije tehnologije, pouzdanosti i svestranosti, danas je novi Eurocargo još elegantniji, održiviji, učinkovito i s dosada najboljom upravljivosti.

Dodatna oprema IVECO pojačava liniju proizvoda koji su posebno oblikovani da bi istaknuli estetski izgled, sigurnost i tehnologiju vozila Eurocargo:

PREUZMITE BROŠURU

EUROCARGO GLAVNA DODATNA OPREMA


 

SVESTRANOST

Izgled i funkcionalnost ključni su elementi estetski oblikovane linije dodatne opreme: Laki poklopci od plastike ABS usklađeni s vozilom, štite retrovizore i naglašavaju izgled, a izvrsni odbojnici posebno su oblikovani da bi istaknuli izgled prednjeg dijela vozila i dali mu oštar izgled.


 

PROFITABILNOST

Originalna aerodinamička krilca Iveco, prilagodljiva, robusna i lagana zahvaljujući upotrebi strukturalne mreže i unutarnjih rebara sa smolom. Zajedno s usmjerivačima zraka na staklima predstavlja izvrsno rješenje za manju potrošnju goriva i manju aerodinamičku otpornost.

 

SIGURNOST

Sigurnosni sustavi za vožnju unatrag idealni su za pružanje veće vidljivosti vozaču prilikom manevriranja, za veću sigurnost. Profesionalne proizvode IVECO karakteriziraju sastavni dijelovi visoke kvalitete i posebna pažnja za sve pojedinosti. Cijeli sigurnosni sustav: alarmi, sustav za zaštitu od krađe goriva i trube vozaču omogućuju rad na najsigurniji način.

 

HI-TECH

Poboljšavanje boravka u vozilu tijekom zadataka: cijela linija autoradija za razonodu tijekom rada, uređaj za navigaciju posljednje generacije te poseban pametni telefon i držač tableta pomoći će vozaču u svakodnevnom radu.

 

UDOBNOST

Nova linija presvlaka sjedala Iveco za nova vozila Iveco Eurocargo napravljena je da bi ispunjavala sve potrebe, a ujedno i oblikovana prema vašim osobnim potrebama. Zajedno s novim podnim prostirkama sa sustavom dvostrukog pričvršćivanja jamče ugodan boravak u vozilu.

ODABERITE NENADMAŠAN DOŽIVLJAJ VOŽNJE Dodatna oprema za vozila S-WAY

DODATNA OPREMA ZA NOVI S-WAY U TREN OKA

IVECO S-WAY pruža cjelokupno rješenje za prijevoz koje je napravljeno da bi poboljšalo vozačev boravak u vozilo i omogućilo vlasnicima učinkovit, profitabilan i održiv način rada.

U skladu s novim načinom rada i vožnje, tvrtka IVECO u ponudi donosi novu generaciju posebno oblikovane dodatne opreme koja vam se prilagođava i poboljšava osobni doživljaj uz NOVI IVECO S-WAY.

PREUZMITE BROŠURU

GLAVNA DODATNA OPREMA ZA VOZILA S-WAY

SVESTRANOST

Svaka je pojedinost pažljivo izrađena da bi istaknula najvažniju karakteristiku povećavanja performansi. Materijali visoke kvalitete i precizna ispitivanja omogućuju lako sastavljanje. Novi pokrov s pozadinskim LED osvjetljenjem napravljen je za oblik novog krovom kojim se ističe identitet flote s logotipom koji se može prilagoditi, a nove i snažne naljepnice jamče maksimalnu svestranost.

 

PROFITABILNOST

Kombinacija uređaja: aerodinamički komplet, sjenilo za sunce i usmjerivač zraka smanjit će otpor na turbulencije i uz pomoć alata za sprečavanje krađe goriva i sustava za nadzor tlaka u gumama, zajamčiti uštedu goriva.

SIGURNOST

Povećajte sigurnost vozila pomažući u sprečavanju nesreća s cijelim sustavom kamera za vožnju unatrag i, na novim vozilima, posebnom toplinskom kamerom razvijenom za najekstremnije vremenske uvjete. Pneumatska sirena i cijeli niz retro-reflektirajuće opreme pomoći će osigurati maksimalnu vidljivost na cesti.

 

HI-TECH


Linija dodatne opreme HI-TECH omogućuje vam prednosti najnovijih tehnologija i sustava infotainment. Niz mogućnosti sa samo jednim ciljem: pojednostaviti rad i boravak u vozilu. 

Novo držalo armaturne plošče po meri z vgrajeno vtičnico USB je zasnovano za polnjenje naprav na najbolj dostopnem in varnem mestu. Kombinacija novega avdio in video sistema zagotavlja inovativnost, tehnologijo in enostavnost uporabe za ustvarjanje idealnega okolja za obdobje sprostitve.

 

UDOBNOST

Živjeti u vozilu: to je mantra linije dodatne opreme Comfort. Nova mikrovalna pećnica omogućava vam da se uvijek osjećate kao kod kuće. Ispitali smo naša nova LED stropna svjetla s USB utičnicom da bismo vozačima i putnicima omogućili da uživaju u noćnom boravku u vozilu čitajući knjigu. Nove presvlake sjedala i podne prostirke napravljene su da bi ispunjavale različite potrebe u radu: od brodogradilišta do vožnje na velike udaljenosti.
Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.