OPCIJE I PAKETI

OPCIJA Skrojite svoj Daily da odgovara vašim zadacima

HI-CONNECT

Unesite svoj digitalni život u vozilo uz Apple CarPlay i Android Auto™, i uživajte u svojim aplikacijama na sustavu za informiranje i zabavu sa zaslonom od 7“, DAB radio uređajem, navigacijskim sustavom i još puno toga.

CONNECTIVITY BOX (Uređaj za povezivanje)

Neka vaš Daily vozi bez zastoja uz dijagnostiku na daljinu, proaktivno održavanje i optimalno planiranje održavanja. Pristupite svijetu novih usluga kao što su planovi održavanja krojeni po mjeri i upravljanje podacima o vozilu putem web portala i aplikacije MYDAILY.

OTVORENI PRETINAC S INDUKTIVNIM PUNJAČEM

Neka vaš mobilni uređaj uvijek ima punu bateriju: postavite ga na korisni induktivni punjač pored papirologije u pretincu uklopljenom u armaturnu ploču.

NOSAČ TABLETA

Na korisni nosač tableta na armaturi može pouzdano odložiti mobilne uređaje svih veličina. Osim toga, možete ga koristiti kao praktični podložak za odlaganje dokumentacije.

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Nova električna parkirna kočnica se automatski uključuje kada parkirate vozilo, odnosno isključuje kada ste spremni krenuti. Riješite se ručice parkirne kočnice, oslobodite mjesta i krećite se kroz kabinu bez zapreka.

KLIMA UREĐAJ S RUČNIM ILI AUTOMATSKIM UPRAVLJANJEM

Održavajte ugodnu temperaturu u kabini uz Dailyjev klima uređaj. Odaberite između djelotvornog ručnog upravljanja i automatskog upravljanja koje optimira korištenje kompresora čime se smanjuje potrošnja energije.

NEOVISNI GRIJAČ WEBASTO

Hladni start je stvar prošlosti uz neovisni grijač Webasto: postavite željeno vrijeme predgrijavanja motora i kabine i ukoračite u ugodno topli Daily kada ste spremni za polazak.

OBRUČ UPRAVLJAČA PRESVUČEN KOŽOM

Uživajte u luksuznom osjećaju kožnatog obruča upravljača na dugim danima na poslu, sa svim upravljačkim sklopkama na dohvat ruke. Bez odvlačenja pažnje, bez napora.

SJEDALA S OVJESOM

Sjedala s ovjesom, uz mogućnost grijanja, nude dodatnu udobnost za vozača i putnike.

PUTNIČKA KLUPA S IZVLAČIVIM STOLIĆEM

Koristite svoje prijenosno računalo i obavljajte svoje administrativne poslove na praktičnom izvlačivom stoliću.

ECOSWITCH PRO

Inteligentni sustav EcoSwitch PRO zna kada se treba uključiti bez poticaja vozača, smanjujući potrošnju goriva i dodatno smanjujući emisiju koju stvara vaš Daily.

PRODUŽENI RETROVIZORI

Produženi retrovizori jamče maksimalnu vidljivost za dugačka vozila s velikom nadogradnjom.
 

OJAČANI STRAŽNJI OVJES

Široki izbor ojačanih izvedbi stražnjeg ovjesa koji uključuje parabolične, ojačane parabolične i polueliptične opruge, povećava čvrstinu vozila u najzahtjevnijim zadacima.

POWER TAKE OFF (Odgon snage)

Uz PTO na središnjem diferencijalu i 4 vrste spojeva, možete ugraditi veliki broj raznih nadogradnji, od jednostavnog kipera do ralice za snijeg ili platforme.

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.