DAILY BLUE POWER

RAZVIJAJTE VAŠE POSLOVANJE U GRADOVIMA BEZ OGRANIČENJA

Daily Blue Power nudi održiva i učinkovita rješenja za gradski prijevoz ljudi i dobara. Kombinira tehnologiju, niske emisije, učinak i učinkovitost da bi se savršeno prilagodili vašim zadaćama u gradu: novi Daily Hi-Matic Natural Power s jedinim u klasi 8-brzinskim automatskim mjenjačem; i Daily Electric, vozilo nulte emisije. Tri tehnologije, tri vozila, za održivo poslovanje.

ZAHTJEV PODATKE

BUDITE SPREMNI ZA GRADOVE BUDUĆNOSTI

Daily Blue Power ne poznaje zabrane i može pristupiti svim gradskim područjima u svako vrijeme: osigurajte svoj prijevoz i u budućnosti i otkrijte vašeg održivog poslovnog partnera.

BROŠURA

NAJŠIRA PONUDA NA TRŽIŠTU

Obitelj Daily Blue Power je održivi poslovni partner koji otvara mogućnosti prijevoza bez ograničenja u gradskim i prigradskim područjima, oslobađajući prijevoznike od ekoloških ograničenja svojom pobjedničkom kombinacijom tehnologije, niskih emisija, visokog učinka i učinkovitosti.
 
  SNAGA HI-MATIC FURGONI
pogonski kotači
BESTELWAGEN
Jednostruki Dvostruki
NATURAL POWER 136 KS 35 S 35/40/50/
65/70 C
50 C
ELECTRIC
80 kW 45/50 C 50 C

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.