IVECO ON

IVECO ON: NOVI SVIJET SERVISNIH USLUGA & RJEŠENJA

IVECO ON je novi svijet integriranih usluga i transportnih rješenja koji je kreirao IVECO kako bi vam pomogao da vaše poslovanje učinite konkurentnijim, isplativijim, održivijim i lakšim za upravljanje. Pruža fleksibilnu ponudu koja se može prilagoditi vašim poslovnim zahtijevima i zadacima: od povezanih usluga za povećanje potencijala vašeg vozila do kompletnog seta prilagođenih post-prodajnih rješenja koja će biti uz vas u svakom trenutku vašeg putovanja! IVECO "ON" je na vašoj strani, pružajući stvarne koristi za vaše poslovanje uz prednosti usluge koju ste odabrali:

FLEET; za upravljanje vašom flotom nadgledanjem potrošnje goriva i vozača vaših vozila, kao i planiranjem njihovih misija, optimizacijom ruta i otpremanje narudžbi.

UPTIME; da vaše vozilo bude uvijek na putu, predviđajući i izbjegavajući nepredviđene kvarove. Naša pomoć na putu uvijek će biti uz vas.

CARE; za duševni mir znajući da ćemo se brinuti o vama, vašem vozaču i vašim vozilima dok ste na putu. Specifičan monitoring vozila i izvještavanje će vam omogućiti da se bezbrižno fokusirate na svoj posao.

MAINTENANCE & REPAIR; za specijaliziranu pomoć kada odaberete našu ponudu ugovora o uslugama po mjeri.

PARTS; za dovršavanje ponude IVECO ON odabirom originalnih rezervnih dijelova IVECO i dodatne opreme.


USLUGE I RJEŠENJA NA KOJA UVIJEK MOŽETE RAČUNATI.   

VOZAČI VAŠEG VOZILA I POTROŠNJA GORIVA SE STALNO NADGLEDAJU Smanjite potrošnju goriva i unaprijedite svoje poslovanjeUpravljajte flotom i podacima lako i učinkovito. Možemo vam pomoći u praćenju potrošnje goriva i vozača, planiranju njihovih svakodnevnih aktivnosti, optimizaciji ruta i otpremi naloga. Povećajte mogućnosti upravljanja voznim parkom kroz uvide u radne dane vašeg vozača i geolokaciju! Pored toga, od našeg TCO savjetnika možete dobiti tromjesečne savjete kako biste smanjili potrošnju goriva i maksimizirali upotrebu vozila.

USLUGE
 • Fleet management
 • IVECO web api
 • Professional fuel advising (Heavy Range only)
 • Professional safe driving report (Heavy Range only)


OTKRIJTE VIŠE

NIKADA NEĆETE RADITI SAMI IVECO je spreman da vam pomogne kad god i gde god vam zatrebaZnamo da vaše poslovanje ne može stati.
Pomoću IVECO ON Uptime usluge možete nadgledati i optimizovati neispravnost vašeg vozila. Osmislili smo set usluga, uvek dostupnih kako bismo vam pomogli u slučaju problema sa vozilom. Nikada nećete biti sami, naš Korisnički centar pomoći će vam da vaše vozilo ostane na putu i pružiće vam svu potrebnu pomoć.

USLUGE
 
 • IVECO Top Care
 • Vehicle monitoring & Remote Assistance
 • Assistance Non-Stop


OTKRIJTE VIŠE
 

NEOČEKIVANI DOGAĐAJI


 
Oslonite se na IVECO Non Stop, naš program pomoći na putu od 24 sata dnevno, 7 dana tjedno

OTKRIJTE KAKO

POBOLJŠAJTE VAŠE ISKUSTVO U VOŽNJI Život na putu nikada nije bio tako siguran i povezanVodite brigu o svom vozaču dok ste na putu, pružajući mu posebne izvještaje usmjerene na potrošnju goriva, pritisak u gumama i njihov stil vožnje, kako biste optimizirali učinak vašeg vozila i sigurnost vozača na putu.

USLUGE
 • Smart Report
 • Safe Driving Report new 
 • IVECO ON Customer Portal & App
 • Easy Way App


OTKRIJTE USLUGE

PRONAĐITE PRAVU KOMPONENTU ZA VOZILO Vaše vozilo zaslužuje najboljeIVECO zna koliko je važno smanjiti zastoje u vozilu i vratiti se na posao što je brže moguće. Vođeni zadovoljstvom kupaca, IVECO kontinuirano ulaže u svoju rastuću mrežu skladišta rezervnih dijelova i logističkih usluga kako bi vas brzo kontaktirali kroz brz i učinkovit lanac isporuke:

✔︎ Više od 150 ljudi širom Europe radi u cilju hitnih slučajeva
✔︎ 6 skladišta u Europi
✔︎ Dnevna i noćna usluga 24/7

S IVECO 'ON' REZERVNIM DIJELOVIMA,
IMAMO IDEALNO RJEŠENJE ZA SVAKO VOZILO

 

GENUINE

Originalni, visokokvalitetni dIJelovi osiguravaju iste performanse IVECO-a kao i prvog dana

OTKRIJTE

REMAN

Obnovljeni dijelovi pružaju performanse

OTKRIJTE

NEXPRO

Druga linija rezervnih dijelova za starija vozila i po konkurentnim cijenama

OTKRIJTE

LINIJA DODATNE OPREME

Poboljšajte svoje iskustvo vožnje širokim rasponom dodatne opreme kako biste poboljšali vašu udobnost u kabini i izvan nje.

OTKRIJTE VIŠE

RJEŠENJA PRILAGOĐENA VAŠIM ZAHTIJEVIMA Paket potpuno integriranih usluga koji će vam pružiti najbolje

SMART PACK & PREMIUM PACK

Znamo da je svaki posao drugačiji.
Zbog toga smo stvorili izbor paketa koji odgovaraju potrebama i misijama različitih kupaca. Uštedite novac, poboljšajte performanse i pojednostavite svoj posao odabirom pravog IVECO ON paketa za vaše poslovanje.

Saznajte više o novim uslugama koje dolaze s IVECO DAILY i IVECO WAY asortimanom!
 
Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.