OPCIJE IN PAKETI

OPCIJSKI PAKETI Prilagodite svojega daily-ja, po meri

HI-CONNECT

Pripeljite svoje digitalno življenje z Apple CarPlay in Android Auto ™ in uživajte aplikacije na uporabniku prijaznem infotainmentu 7-palčnrm sistemu, DAB radiem, navigacijskim sistemom in še veliko več.

POVEZLJIVOST

Naj bo vaš Daily na cesti z daljinskim upravljalnikom diagnostike, proaktivnim vzdrževanjem in optimalnim načrtovanjem storitev. Posezite v svet novih storitvev, kot je, vam prilagojeno vzdrževanje in upravljanje podatkov o vozilih.

ODPRTA ODLAGALNA POVRŠINA Z INDUKTIVNIM POLNILCEM

Poskrbite, da bo vaša mobilna naprava vedno imela polno baterijo: postavite jo na uporaben induktivni polnilnik poleg dokumentacije n aodlagalno polico integrirano v armaturno ploščo.

NOSILEC TABLICE

Uporabno držalo za tablice na armaturni plošči lahko varno shranijo na mestu mobilne naprave vseh velikosti. Lahko se uporablja tudi kot praktično odložišče za vašo dokumentacijo.

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Nova električna ročna zavora se samodejno vklopi, ko je vozilo parkirano in se izklopi, ko ste pripravljeni. Znebite se ročice ročne zavore, sprostite prostor in se zlahka premikajte po kabini.

ROČNA ALI AVTOMATSKA KLIMATSKA NAPRAVA

V kabini vzdržujte prijetno temperaturo s klimatsko napravo Daily. Izbirate lahko med učinkovitim ročnim upravljanjem ali pa izberete avtomatsko klimatsko napravo, ki optimizira uporabo kompresorja in zmanjša porabo energije.

WEBASTO NEODVISNI GRELEC

Hladni začetki so stvar preteklosti Webasto neodvisni grelec: nastavite časovnik za predgretje motorja in kabine ter vstopite v svoj prijetno topel Daily furgon, ko ste pripravljeni oditi na pot.

USNJEN VOLANSKI OBROČ

Uživajte v razkošnem občutku usnja volana na dolgih delovnih dneh z vsemi tipkami na dosegu roke. Brez motenj, brez napora.

VZMETENI SEDEŽI

Vzmeteni sedeži, na voljo tudi ogrevani, nudijo dodatno udobje vozniku in sovoznikom.

SOVOZNIŠKA KLOP Z IZVLEČNO MIZICO

Uporabite svoj prenosni računalnik in opravite administrativna dela na praktični mizici, ki jo je mogoče izvleči iz sovozniške klopi.

ECOSWITCH PRO

Inteligentni sistem EcoSwitch PRO deluje brez posredovanja voznika, za zmanjšanje porabe goriva in zniževanje emisij.

RAZŠIRJENA OGLEDALA

Podaljšana ogledala zagotavljajo največjo vidljivost pri dolgih vozilih z veliko karoserijo.
 

OJAČANO ZADNJE VESELJE

Široka paleta ojačanih različic zadnjega vzmetenja, vključno s paraboličnimi, ojačanimi paraboličnimi in pol-eliptičnimi vzmetmi, poveča togost vozila pri najzahtevnejših nalogah.

POWER TAKE OFF (Vzeli moč)

S priključno gredjo na sredinski diferencial in 4 tipi zglobov lahko namestite veliko število različnih nadgradenj, od preprostega prekucnika do snežnega pluga ali ploščadi.

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.