IVECO T-WAY

IVECO T - WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY
je vozilo, ki si ga želite za najtežje naloge v najbolj ekstremnih pogojih. S svojo popolno kombinacijo robustnosti, zanesljivosti in udobja je zasnovan tako, da ustreza vašim zahtevam in presega vsa vaša pričakovanja glede produktivnosti, nosilnosti, z legendarno robustnostjo podvozja in komponent je zgrajen za izvajanje ekstremnih terenskih misij s trdno 40-tonsko NDM, vodilno na trgu.

Z naprednimi inženirskimi in tehnološkimi rešitvami HI-TRACTION se lahko zanesemo, da bomo zagotovili stalno visoke zmogljivosti v najzahtevnejših terenskih aplikacijah in ekstremnih okoljih.

IVECO T-WAY
dvigne voznikovo izkušnjo v vozilu na novo raven z novo kabino, zasnovano glede na vaše potrebe. Vključuje najnaprednejše funkcije nove linije IVECO WAY, da zagotovi izjemno udobno in varno okolje. Njegova napredna povezljivost uvaja vrsto storitev, razvitih za olajšanje voznikovega življenja in povečanje brezhibnega delovanja vozila.

Najbolj zanesljiv in produktiven težki tovornjak v gradbenem okolju, IVECO T-WAY je resnično neustavljiv in kos najtežjim izzivom

NOVA FUNKCIONALNA ZASNOVA

Kabina je bila v celoti preoblikovana s poudarkom na funkcionalnosti, ki vozniku olajša vsakodnevno delo s funkcijami, ki izboljšujejo vidljivost, ščitijo pred umazanijo in še veliko več. Nova zasnova poenostavlja tudi vzdrževanje in popravila ter olajša menjavo komponent. Postavitev podvozja je bila v celoti pregledana, da se olajša delo nadgraditeljem.

ODKRIJTE VEČ

VRHUNSKI BIVALNI IN VOZNI POGOJI Oblikovan okoli voznika

VRHUNSKO ŽIVLJENJE IN DELOVNO OKOLJE

Vrhunsko vozno udobje

Celotno voznikovo območje je bilo ustvarjeno tako, da zagotavlja vrhunsko vozniško okolje z izjemno ergonomijo in postavitvijo krmilnih elementov, več prostora in odlično vidljivostjo. Vse podrobnosti so bile natančno preučene, da bi izpolnili voznikova pričakovanja na cesti.

ODKRIJTE VEČ

Izjemna ergonomija

Prilagodite sedeže z usnjenim ali tkaninskim oblazinjenjem in uživajte v razkošnem udobju. Izberite mehak dotik ali usnjen volan, ki sta na voljo v klasični obliki ali z značilno ravno podlago.

ODKRIJTE VEČ

MOBILNOST IN VARNOST Na vseh terenih

​MOBILNOST IN VARNOST NA VSEH TERENIH

IVECO T-WAY se lahko zanaša na široko paleto lastnosti in funkcij za brezhibno izvajanje vseh nalog in zagotavlja stalno visoko produktivnost na vseh terenih in v vseh pogojih. Uspešno bo izpolnil vse vaše zahteve in zagotovil najvišjo raven varnosti na cesti in izven ceste.
 

​MENJALNIK HI-TRONIX S FUNKCIONALNOSTMI ZA DELO IZVEN UTRJENIH CEST

Z 12- in 16-stopenjskim avtomatiziranim menjalnikom HI-TRONIX lahko izkoristite številne funkcije, kot so način zibanja (Rocking mode), terenski način, plazeči način in 4 vzvratne prestave, da se lahkotno spoprimete z najtežjimi terenskimi razmerami.
 

KONCEPT POVSEM MODULARNIH VZMETENJ

IVECO T-WAY ponuja izjemno prilagodljivost z izbiro zračnih in mehanskih vzmetenj - paraboličnih in polieliptičnih.
 

AWD in PWD

IVECO T-WAY ponuja popolno paleto AWD in PWD, da ustreza vsem vašim zahtevam - tudi najzahtevnejšim.
 

ZMOGLJIVOSTI ZAVOR IN IZBOLJŠANJE VARNOSTI

Nova arhitektura sistema EBS v kombinaciji s kolutnimi zavorami na vseh kolesih je bistveno izboljšala zmogljivost vozila in posledično varnost voznika, vozila in drugih udeležencev v prometu.

HI-TRACTION - KAJ TO JE

Sistem HI-TRACTION se samodejno aktivira, da zagotovi dodaten hidravlični oprijem prednjih koles, ko je potrebno premagati drsenje zadnje osi na spolzkih površinah. Ponuja vse prednosti oprijema, okretnosti in varnosti pri vožnji na vsa kolesa.

HI-TRACTION - KAKO DELUJE

  1. Sistem HI-TRACTION je mogoče ročno aktivirati s tipko v kabini in preklopiti iz načina „Neaktiven“ v način „Pripravljen za vklop“.

  2. Sistem deluje v ozadju in se po potrebi aktivira.

  3. Po potrebi sistem samodejno preklopi v način "Active" in zagotovi oprijem sprednjih koles, če zadnja os zdrsne.

  4. Sistem se izklopi, kadar:
  • Voznik pritisne gumb v kabini.
  • Vozilo se vrne v običajne pogoje vožnje in hitrosti.
  • Temperatura olja v hidravličnem krogotoku presega 90 ° C.
Način Boost se aktivira ob vsakem zagonu iz mirovanja (0 do 3 km / h), da se izboljša oprijem in zmanjša obraba sklopke.
DO 12.500 NM NAVORA KI JE NA VOLJO NA PREDNJI OSI. Z BOOST MODE IMATE VSO VLEČNO SILO
POTREBNO ZA ZAGON IZ MIROVANJA.
PREDNJA OS MAKS. NAVOR        do
   12.500 Nm
TEŽA SISTEMA      pribl.
  400 kg
OBMOČJE AKTIVACIJE      0-45 km / h
SPREMEMBA PRESTAVE     AVTOMATIZIRANO
ODGON     MOTORNI ODGON (PTO)

POUDARJENA VSESTRANSKOST Prilagojeno vašim željam

IZBERITE PO VAŠI POTREBI

MEŠALEC

​IVECO T-WAY je zasnovan tako, da prenaša ogromen tovor na vseh terenih - lahko se namesti mešalnike betona velikih prostornin do 12 m3 za 40-tonsko skupno maso.

ODKRIJTE VEČ

PEKUCNIK

​IVECO T-WAY bo opravljal svoje naloge, kjer koli ga boste potrebovali, in nosil velik tovor v vseh pogojih - od neobdelanih cest do ekstremnih terenov, v vsakem vremenu in v najtežjih okoljih.

ODKRIJTE VEČ

DVIŽNA PLOŠČAD

IVECO T-WAY je mogoče opremiti z vsemi vrstami dvigal, od samostojnih dvigal na vozilu do dvižnih ploščadi. Robustnost in modularni koncept vozila omogočata popolnoma stabilno namestitev dvigal na zadnjem delu kabine, v sredini ali na zadnjem delu vozila.

OTKRIJTE VIŠE

DVIŽNA PLOŠČAD

IVECO T-WAY je mogoče opremiti z vsemi vrstami dvigal, od samostojnih dvigal na vozilu do dvižnih ploščadi. Robustnost in modularni koncept vozila omogočata popolnoma stabilno namestitev dvigal na zadnjem delu kabine, v sredini ali na zadnjem delu vozila.

ODKRIJTE VEČ

GOZDAR

IVECO T-WAY zagotavlja visoko moč, ki jo potrebujete, in ponuja idealne lastnosti za enostavno nalaganje, prevoz in razkladanje lesa. Vašo hlodovino bo enostavno prevažal v gozdovih, na cestah in vse do cilja: naši zmogljivi motorji, robustno podvozje, velika nosilnost in hidrostatični pogon so vse lastnosti zasnovane za to večplastno nalogo. S sistemom HI-TRACTION se lahko zanesete na vso vlečno silo, ki jo potrebujete za večji tovor. Je lažji od pogona na vsa kolesa in vam nudi ves oprijem na makadamskih cestah - tudi po razkladanju vozila. Na voljo je tudi z novo funkcijo Creep, ki popolnoma odklopi pogonski sklop in vam omogoča premikanje vozila samo s hidrostatično močjo.
 

POLPRIKLOPNIK S PREKUCNIKOM

Vlačilci IVECO T-WAY v konfiguraciji 6x4 združujejo najboljšo učinkovitost porabe goriva z vrhunskimi varnostnimi tehnologijami nove kabine. Te lastnosti vam dajejo samozavest, da se z lahkoto spopadate z najtežjimi pogoji delovnih mest, hkrati pa zagotavljate visoko produktivnost, varnost in zagotavljate odlične skupne stroške lastništva.
 

BETON MIKSER (ČRPALKE, MEŠALEC, MEŠALNE ČRPALKE)

Z IVECO T-WAY lahko izpolnite vse zahteve gradbišča - od preprostega mešalnika betona do črpalk in mešalnih črpalk. Uvedba celotne palete odgonov v različnih položajih na vozilu vam omogoča, da zadovoljite potrebe vsake naloge z navorom nad 2000 Nm.
 

JAVNE SLUŽBE

Velika izbira konfiguracij in izjemna vsestranskost pomeni, da lahko paleta IVECO T-WAY izpolnjuje zahteve najrazličnejših aplikacij - od preplastitve ceste do čiščenja snega, od zbiranja odpadkov do cestnih storitev.

ODKRIJTE VEČ

NAJVEČJA MOČ V RAZREDU Pogonski agregati

MOTORJI

IVECO T-WAY ponuja široko izbiro dizelskih motorjev Euro VI, ki ustrezajo vsem potrebam. Motorji z 2-mi delovnimi prostorninami in močmi od 340 do 510 KM zagotavljajo vodilno moč v svojem razredu.

PALETA DIZELSKIH MOTORJEV

MOTOR CURSOR 9 CURSOR 13
PROSTORNINA (Litri) 8.7 12.9
MOČ KM @vrt 340 @1655 - 2200 360 @1530 – 2200 410@ 1370 -  450@ 1440 - 1900 510 @1560 - 1900
NAVOR Nm @ vrt 1400 @1100 – 1655 1650 @1200 - 1530 2100 @900 - 1370 2200 @970 - 1440 2300 @900 - 1560
VZDRŽEVANJE IZPUŠNEGA SISTEMA HI-SCR  HI-SCR
EMISIJSKI STANDARD Euro VI Euro VI

Izberi Vaša konfiguracija

KABINE

Linija kabin IVECO T-WAY ponuja izbiro kabin, ki ustrezajo vašim potrebam: spalna kabina AT z nizko ali srednjo streho in kratka kabina AD z nizko streho.

Modularni usmerjeni pristop IVECO T-WAY s široko izbiro funkcij in komponent, skupaj s konstrukcijsko trdnostjo in majhno lastno težo zagotavlja izjemno prilagodljivost pri prilagajanju vozila specifičnim zahtevam najrazličnejših aplikacij.


OPOMBA
(1) približne mere; se lahko spremeni glede na vzmetenje, spremenljivk pri sestavljanju vozila ter približki.
(2) Zgornje ležišče kot opcija.


AT Kabina
Dolžina spodnjega pograda 1950 mm, širina 540 mm,
Dolžina zgornjega pograda 1850 mm, širina 680 mm.

IVECO ON Nov svet integriranih storitev in rešitev

IVECO ON je novi svet integriranih storitev in transportnih rešitev, ki ga je ustvaril IVECO, da vam pomaga narediti vaše podjetje bolj konkurenčno, donosno, trajnostno in lažje za upravljanje.

ODKRIJTE VEČ

FOTOGALERIJA IVECO T-WAY: Drive the new way

GALERIJA

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.