IVECO ON FLEETPreprosto in učinkoviteje upravljajte svoj vozni park in podatke. Pomagamo vam lahko pri spremljanju porabe goriva in voznikov, načrtovanju vsakodnevnih dejavnosti, optimizaciji poti in odpošiljanju naročil. Povečajte zmogljivosti upravljanja voznega parka z vpogledi v delovnik vašega voznika in geolokacijo!
Poleg tega lahko od našega svetovalca za TCO dobite četrtletne nasvete, da zmanjšate porabo goriva in optimizirate uporabo svojega vozila.

UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA Dodajte modularne ponudbe za lažje in učinkovitejše upravljanje flote

UPRAVLJANJE VOZNEGA PARKA

Kupite dodatne prilagodljive storitve za lažje in učinkovitejše upravljanje voznega parka. Lahko vam ponudimo pomoč pri spremljanju porabe goriva in navad voznikov vaših vozil ter pri načrtovanju njihovih opravil, optimizaciji poti in odpremi naročil. Z vpogledom v potek delovnih dni voznikov in geolokalizacijo boste še učinkoviteje upravljali svoj vozni park!

IVECO WEB API Za prilagodljivo integracijo podatkov uporabite vmesnik spletnih aplikacij

SPLETNI APLIKACIJSKI PROGRAMSKI VMESNIK IVECO

Aplikacijski programski vmesnik (API) omogoča prilagodljivo vključevanje podatkov v strankine lastne sisteme ter olajša skupno upravljanje podatkov o vozilih, ki nastanejo v IVECOVIH sistemih, in tistih iz sistemov drugih znamk vozil v enem samem orodju.

STROKOVNO SVETOVANJE O VARČEVANJU Z GORIVOM Zmanjšajte porabo goriva s svetovalcem TCO Advisor

PROFESIONALNO SVETOVANJE ZA VARČEVANJE Z GORIVOM


 
IVECOV strokovnjak za skupne stroške lastništva vam bo vsako četrtletje nudil osebno svetovanje in nasvete, kako zmanjšati porabo goriva. Na voljo je tudi spremljanje z opozorili o dogodkih, ki lahko vplivajo na učinkovitost porabe goriva, na primer tlak v pnevmatikah ali zamašitev filtra za gorivo in zračnega filtra, kar vam bo prav tako omogočilo, da boste kar najbolje izkoristili svoj tovornjak.

PROFESIONALNO POROČILO O VARNI VOŽNJI Bodite varnejši na poti s svetovalcem TCO Advisor

PROFESIONALNO POROČILO O VARNI VOŽNJI


 
Na podlagi rezultatov, ki jih boste prejeli s poročilom o varni vožnji, vas bo naš TCO svetovalec četrtletno kontaktiral, da vam svetuje, kako biti varnejši na cesti.
Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.