POSLANSTVO

STRALIS X-WAY NE ZAMUDITE NOBENEGA DELA

Stralis X-WAY je projektiran z namenom opravljanja točno določenih nalog, da ga lahko ukrojite povsem po svoji meri in vašim delovnim zahtevam. Poleg legendarne robustnosti šasije, ima tudi širok nabor opreme in komponent. Vsaka najmanjša podrobnost pri projektiranju omogoča da se vozilo lahko prilagodi zelo širokim zahtevam – katere bo izpolni brez težav.

PROSITE ZA INFORMACIJE

Choose your mission


Gozdarsko vozilo

Trdnost pri prevozu hlodov


​Stralis X-WAY zagotavlja veliko moč, ki jo potrebujete in ponuja idealne lastnosti za nalaganje, transport in razkladanje lesa z lahkoto. Vaš les se bo udobno prevažal v gozdovih, kasneje po cesti, vse do vašega cilja.
Zmogljivi motorji
Robustna šasija
Nastavitve vozila

Mikser

Mikser z najnižjo lastno težo na tržišču


​Stralis X-WAY potiska meje, ko gre za izjemno nizko lastno težo vozila. To, skupaj z robustnim podvozjem daje različici Super Loader (SL) najboljšo nosilnost na trgu v svojem razredu.
Super loader
Prednje vzmetenje
Robustna šasija

Nakladač s kljuko in abrol

Nakladač s kljuko in abrol za kontejnerje vseh dimenzijStralis X-WAY ponuja izjemno okretnost, kompaktne celotne dimenzije, oddaljenost od tal in prenos ki ga potrebujete za vašega nkladaća s kljuko ali prekucnik. Obsežen izbor konfiguracij zagotavlja izjemno prilagodljivost. Natančno opravite svojo nalogo.
Zadnje pnevmatsko vzmetenje
Izjemna okretnost
Hidrostatični pogon


Kiperski polpriklopnik

Pojdite s svojim polpriklonikom kamorkoli želite


​Vlačilec X-WAY Stralis vam daje samozavest, da se z lahkoto spoprimete z zadnjim kilometrom poti in težkimi delovnimi pogoji pri vaši dostavi.
Udobna kabina
Varčni motorji
Hidrostatični pogon


Kiper

Kiper ukrojen po vaši meri


​​​​​Stralis X-WAY kiper bo šel kamorkoli kjer ga boste potrebovali: na in zunaj ceste, po strmih pobočjih navzgor in navzdol, na neravnih vijugastih poteh in komaj označenih stezicah v naravi.
Nosilnost
Nastavitve vozila
Hidrostatični pogon

Dvigalo

Dvigalo ki dviguje vaše poslovanje


​Stralis X-WAY je lahko opremljen s katerokoli vrsto dvigala, od paletnih ploščadi do košar. Robustnost in modularni koncept Stralis X-WAY omogočata namestitev žerjavov za kabino, na sredini ali na zadnjem previsu, ne da bi pri tem ogrožali stabilnost vozila.
Robustna šasija
Zadnje vzmetenje
360° pogled

Kanal-jet

Velike zmogljivosti v vseh razmerah


Stralis X-WAY je optimiziran za enostavno namestitev nadgradnje za čistilne naprave in vseh funkcij ki jih potrebujete.
Zadnja os
Zmogljiv PTO
Sprednje in zadnje disk zavore

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.