IVECO ON

IVECO ON: NOV SVET STORITEV IN REŠITEV

IVECO ON je nov svet integriranih storitev in transportnih rešitev, ki ga je ustvaril IVECO, da vam pomaga narediti vaše podjetje bolj konkurenčno, donosno, trajnostno in lažje za upravljanje. Ponuja prilagodljivo ponudbo, ki jo lahko prilagodite vašim poslovnim zahtevam in nalogam: od povezanih storitev za povečanje potenciala vašega vozila do celotnega nabora prilagojenih poprodajnih rešitev, ki vam bodo na voljo v vsakem trenutku na vaši poti! IVECO je "ON" na vaši strani in prinaša resnične koristi za vaše podjetje s prednostmi ponudbe storitve, ki ste jo izbrali:

FLEET; za upravljanje vaše flote s spremljanjem porabe goriva, voznikov vozil, pa tudi načrtovanjem njihovih nalog, optimizacijo poti in pošiljanje naročil.

UPTIME; da bo vaše vozilo vedno na poti, predvideva in se izogiba nepričakovanim okvaram. Naša pomoč na cesti bo vedno na voljo.

CARE; za mirnost, saj bomo poskrbeli za vas, vašega voznika in vaša vozila na poti. Zaradi posebnega spremljanja vozil se boste lahko brez skrbi popolnoma osredotočili na svoje delo.

VZDRŽEVANJE IN POPRAVILA; za posebno pomoč, če izberete med našimi ponudbami prilagojene pogodbe o servisu.

NADOMESTNI DELI; za dokončanje ponudbe IVECO ON z izbiro originalnih delov IVECO in dodatki.


STORITVE IN REŠITVE, NA KATERE LAHKO VEDNO RAČUNATE.

VOZNIKI VAŠEGA VOZILA IN PORABA GORIVA SO VEDNO POD NADZOROM Zmanjšajte porabo goriva in nadaljujte svoje poslovanjePreprosto in učinkoviteje upravljajte svoj vozni park in podatke. Pomagamo vam lahko pri spremljanju porabe goriva in voznikov, načrtovanju vsakodnevnih dejavnosti, optimizaciji poti in odpošiljanju naročil. Povečajte zmogljivosti upravljanja voznega parka z vpogledi v delovnik vašega voznika in geolokacijo! Poleg tega lahko od našega svetovalca za TCO dobite četrtletne nasvete, da zmanjšate porabo goriva in optimizirate uporabo svojega vozila.

STORITVE
 • Upravljanje flote
 • Spletni api IVECO
 • Strokovno svetovanje o varčevanju z gorivom (samo za težke tovornjake)
 • Poročilo o profesionalni varni vožnji (samo za težke tovornjake) 

NIKOLI NE BOSTE DELALI OSAMLJENI IVECO vam je pripravljen pomagati, kadar koli in kjer koli to potrebujeteVemo, da se vaše podjetje ne more ustaviti. Z IVECO ON Uptime lahko spremljate in optimizirate čas delovanja vašega vozila. Oblikovali smo vrsto storitev, ki so vedno na voljo, da vam pomagajo v primeru težav z vozilom. Nikoli ne boste sami, naš center za stranke vam bo pomagal da bo vozilo delujoče na cesti in vam ponudil vso potrebno pomoč.

STORITVE
 • IVECO Top Care
 • Nadzor vozila in oddaljena pomoč
 • Asistenca NON-STOP

NEPRIČAKOVANI DOGODKI?


 
Zanesite se na IVECO Non Stop, naš 24-urni, 7-tedenski program pomoči na cesti.

ODKRIJTE KAKO

IZBOLJŠAJTE SVOJO VOZNIŠKO IZKUŠNJO Življenje v kabini še nikoli ni bilo tako varno in povezanoPoskrbite za svojega voznika, medtem ko ste na poti, in zagotovite posebna poročila, osredotočena na porabo goriva, tlak v pnevmatikah in njihov način vožnje, da optimizirate zmogljivost vašega vozila in varnost voznika.

STORITVE
 • Pametno poročilo
 • Poročilo o varni vožnji
 • Portal in aplikacija za stranke IVECO ON
 • Easy Way App

POIŠČITE PRAVO KOMPONENTO ZA VAŠE VOZILO Vaše vozilo si zasluži najboljšeIVECO ve, kako pomembno je čim bolj zmanjšati čas izpadov vozila in se čim prej vrniti na delo. Za zadovoljstvo strank, IVECO nenehno vlaga v svojo rastočo mrežo skladišč rezervnih delov in logističnih storitev, da vas takoj oskrbi po hitri in učinkoviti dobavni verigi:

✔︎ Več kot 150 ljudi po Evropi rešuje nujne primere dostave
✔︎ 6 skladišč v Evropi
✔︎ Dnevne in nočne dostave 24/7

Z IVECO DELI,
IMAMO IDEALNO REŠITEV ZA VSAKO VOZIL

 

ORIGINAL

Izvirni, visokokakovostni deli zagotavljajo enako zmogljivost IVECO kot prvi dan

ODKRIJTE

REMAN

Predelani deli zagotavljajo enako lastnosti kot novi

ODKRIJTE

NEXPRO

Druga linija delov po konkurenčnih cenah za stara vozila

ODKRIJTE

LINIJA DODATKOV

Izboljšajte svojo vozniško izkušnjo s široko paleto dodatne opreme, da optimizirate svoje udobje v kabini in zunaj nje.

ODKRIJTE VEČ

REŠITVE, PRILAGOJENE VAŠIM ZAHTEVAM Paket popolnoma integriranih storitev, ki vam nudijo najboljše

PAMETNI PAKET IN PREMIUM PAKET

Vemo, da se podjetja med seboj razlikujejo.
Zato smo ustvarili izbiro paketov, ki ustrezajo potrebam in nalogam različnih strank. Prihranite denar, izboljšajte svojo zmogljivost in poenostavite delo, tako da izberete pravi paket IVECO ON za svoje podjetje.

Saznajte više o novim uslugama koje dolaze s IVECO DAILY i IVECO WAY asortimanom!
 
Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.