IVECO T-WAY

IVECO T - WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY je vozilo koje trebate pri najtežim zadacima i najgorim radnim uvjetima. Sa svojom savršenom ravnotežom između robusnosti, pouzdanosti i udobnosti, napravljeno je radi dostizanja vaših zahtijeva i radi premašivanja vaših očekivanja u smislu produktivnosti, nosivosti i sigurnosti. S već dokazanom robusnom šasijom i njenim komponentama, vozilo je napravljeno za najteže izvancestovne zadatke ukupne mase 40 i više tona.
Uz pomoć sustava HI-TRACTION, naprednih konstrukcijskih izvedbi i tehnoloških rješenja, može biti oslonac kada je potrebno stalno visoko opterećenje pri najsurovijim izvancestovnim zadacima i zahtijevnom radnom okolišu.

IVECO T-WAY podiže udobnost pri radu na novu razinu, jer je kabina napravljena prema potrebama vozača. Objedinjuje najnaprednije sustave koje nudi IVECO WAY gama, radi omogućavanja krajnje udobnog i sigurnog radnog okruženja. Napredna povezivost u vozilu uvodi paket usluga koje su razvijene radi lakšeg rada vozača i smanjenja vremena koje vozilo provodi izvan pogona.

Najpouzdaniji kamion za teške uvjete rada u građevinskom sektoru, IVECO T-WAY, je odista nezaustavljiv i dorastao je svakom izazovu.

NOVO FUNKCIONALNO OBLIKOVANJE

Kabina je iznova oblikovana u potpunosti, s usmjerenjem na funkcionalnost koje će olakšati radni dan vozača, s pojedinostima koja će poboljšati vidljivost, zaštiti od blata i još mnogo toga. Novi oblik također pojednostavljuje održavanje i popravke, olakšavajući izmjenu dijelova. Izvedba nosivog okvira je potpuno prerađena radi lakšeg prihvaćanja i najzahtijevnijih nadogradnji.

OTKRIJTE VIŠE

VRHUNSKI UVJETI U VOŽNJI I STAJANJU Oblikovana prema vozaču

VRHUNSKI UVJETI ZA RAD I ODMOR

Vrhunska udobnost u vožnji

Cjelokupni prostor oko vozača je stvoren radi omogućavanja vrhunskih radnih uvjeta, s izvanrednom ergonomijom i smještajem ručica i prekidača, s više prostora i odličnom vidljivošću. Svaki pojedini detalj je pažljivo proučen da bi bio od koristi vozaču na putovanju.

OTKRIJTE VIŠE

Izvanredna ergonomija

Odaberite sjedala s kombinacijom kože i tkanine ili samo tkanine i uživajte u vrhunskoj udobnosti sjedala. Odaberite kolo upravljača od mekane plastike ili presvučen ožom, oba u klasičnoj okrugloj izvedbi ili s podrezanim donjim dijelom.

OTKRIJTE VIŠE

POKRETLJIVOST I SIGURNOST Po svim podlogama

POKRETLJIVOST I SIGURNOST PO SVIM PODLOGAMA

IVECO T-WAY se oslanja na širok izbor sklopova i funkcionalnosti radi besprijekornog obavljanja svakog zadatka, stalno isporučujući visok učinak na svim podlogama i svim uvjetima. Dovršit će vaš zadatak učinkovito, održavajući visoke razine sigurnosti na cesti i po bespuću.
 

HI-TRONIX MJENJAČ S IZVANCESTOVNIM MOGUĆNOSTIMA

S 12- i 16-brzinskim automatiziranim mjenjačima HI-TRONIX, uživat ćete blagodati paketa funkcionalnosti kao što su ''Način Njihanje'', ''Izvancestovni Način'', ''Način Puzanje'' i ''4 brzine za vožnju unatrag'' s kojima se možete uhvatiti u koštac s lakoćom, čak i pri najtežim izvancestovnim uvjetima.
 

KONCEPT POTPUNO MODULARNOG OVJESA

IVECO T-WAY nudi krajnju prilagodljivost zbog izbora mehaničkog ili zračnog ovjesa – oba parabolična ili polu-eliptična.
 

AWD ili PWD

IVECO T-WAY ima cjelovitu ponudu vozila s pogonom na sve kotače, ili samo na neke, a sve radi preciznog prilagođavanja i najzahtijevnijim zadacima.
 

UČINKOVITOST KOČNICA I POBOLJŠANJA SIGURNOSTI

Nova arhitektura EBS sustava, u kombinaciji s disk kočnicama na svim kotačima, je dramatično poboljšala učinkovitost vozila, i posljedično - sigurnost vozača, vozila i ostalih sudionika u prometu.

HI-TRACTION - ŠTO JE TO

HI-TRACTION je hidraulički sustav koji se automatski uključuje kada je potreban pogon i na prednjim kotačima, kao potpora stražnjem pogonu na klizavim podlogama. Omogućava prijanjanje, pokretljivost i sigurnost u vožnji koje nudi pogon na sve kotače.
 

HI-TRACTION - KAKO RADI

  1. HI-TRACTION sustav se može uključiti ručno, tipkom u kabini, prebacujući se iz stanja“Isključeno” u “Spremno za rad” način.

  2. Sustav radi u pozadini, spreman se pokrenuti kada zatreba.

  3. Kad zatreba, sustav se automatski prebacuje u način “Uključeno” i isporučuje pogon na prednje kotače, ako stražnji počnu proklizavati.

  4. Sustav je isključen kada:
  • Vozač pritisne tipku u kabini.
  • Se vozilo vrati u redovno vozno stanje.
  • Temperatura ulja premaši 90°C.
Potporni način je uključen prilikom svakog pokretanja vozila iz stanja mirovanja (od 0 do 3 km/h) radi boljeg prijanjanja i smanjenja trošenja spojke.
DO 12.500 Nm OKRETNOG MOMENTA NA RASPOLAGANJU NA PREDNJOJ OSOVINI.
S POTPORNIM NAČINOM RADA IMATE SVO PRIJANJANJE KOJE VAM TREBA VEĆ IZ MIROVANJA.
MOMENT NA PREDNJOJ OSOVINI       do
   12.500 Nm
TEŽINA SUSTAVA      cca.
  400 kg
RADNA BRZINA      0-45 km/h
PROMJENA BRZINA     AUTOMATIZIRANA
ODGON SNAGE     S MOTORA

VELIKA SVESTRANOST Skrojen prema svakom zahtjevu

ODABERITE NAMJENU VOZILA

MJEŠALICA

IVECO T-WAY je napravljen za prijevoz teških tereta po svim podlogama – može nositi mješalicu za beton velike zapremine do 12 m³ pri 40-tona ukupne mase.

OTKRIJTE VIŠE

KIPER

​IVECO T-WAY će voziti kamo zatreba, prevozeći velike terete u svim uvjetima – od neasfaltiranih puteva do potpunih bespuća, u svim vremenskim uvjetima i surovom okolišu.

OTKRIJTE VIŠE

DIZALICA I DIZALICA S NADOGRADNJOM

IVECO T-WAY može nositi svaki tip dizalice, od male dizalice sa sandukom za teret, do velike dizalice kao jedine nadogradnje na vozilu. Robusnost i modularni koncept vozila omogućava ugradnju dizalice odmah iza kabine, na sredini između prve i druge osovine ili na stražnjem prevjesu, bez utjecaja na stabilnost vozila.

OTKRIJTE VIŠE

PROČISTAČ ODVODA

IVECO T-WAY je optimiziran za jednostavnu ugradnju pročistača odvoda sa svim uređajima koje trebate. Ovaj zadatak zahtijeva visoki pritisak, a novi odgon snage, neovisan o spojci, sposoban je razviti i do 2300 Nm okretnog momenta.

OTKRIJTE VIŠE

ŠUMARSKI KAMION

IVECO T-WAY razvija veliku snagu kada trebate i nudi idealnu potporu kada trebate ukrcati, prevesti i iskrcati teške trupce s lakoćom. Prevest će vaše trupce s jednakom udobnošću po šumi i na cesti i čitavim putem do vašeg odredišta: naši snažni motori, robusna šasija, velika nosivost i hidrostatički pogon su sva potpora koju zahtijeva zadatak po različitim podlogama. Možete se pouzdati u HI-TRACTION pogon kada prevozite veliki teret. Lakši je od pogona na sve kotače, a pruža odgovarajuće prijanjanje na neasfaltiranim putevima – pa i kad se teret iskrca s vozila. Također je na raspolaganju i ''Način puzanje'' koje u potpunosti isključuje redovan pogon, i koje tada pomiče vozilo samo pomoću hidrostatskog pogona.
 

KIPERSKA POLUPRIKOLICA

IVECO T-WAY tegljači s rasporedom osovina 6x4 ujedinjuju najučinkovitiju potrošnju goriva s najvišim sigurnosnim standardima u kabini. Ovi uređaji vam daju pouzdanje pri izvođenju najzahtijevnijih prijevoza, a pritom osiguravaju visoku produktivnost, sigurnost i razuman ukupan trošak vlasništva.
 

BETON (CRPKE, MJEŠALICE I CRPKE S MJEŠALICAMA)

IVECO T-WAY može pristupiti svakom gradilištu gdje se lijeva beton – od jednostavne mješalice do crpki i crpki za beton. Uvođenje cjelovite ponude odgona snage na različitim uređajima na vozilu omogućuje izvođenje svakog zadatka gdje je potreban okretni moment veći od 2000 Nm.
 

KOMUNALNA VOZILA

Širok izbor konfiguracija i velika svestranost znače da IVECO T-WAY u svim svojim izvedbama može poslužiti u širokom području primjena – od asfaltiranja puteva do razgrtanja snijega, od odvoza smeća do održavanja cesta.

OTKRIJTE VIŠE

VODEĆA SNAGA U KLASI Motori

MOTORI

IVECO T-WAY nudi širok izbor Euro VI dizelskih motora za svaku primjenu. Motori, s 2 radne zapremine i snagama od 340 do 510 KS, razvijaju vodeću snagu u klasi.

SNAGA I UČINKOVITOST

MOTOR CURSOR 9 CURSOR 13
RADNA ZAPREMINA (litara) 8.7 12.9
SNAGA KS @ okr./min 340 @1655 - 2200 360 @1530–2200 410@ 1370-1900 450@ 1440-1900 510 @1560-1900
OKRETNI MOMENT Nm @ okr./min 1400 @1100 - 1656 1650 @1200 - 1530 2100 @900-1370 2200 @970-1440 2300 @900-1560
POSTUPAK PROČIŠĆAVANJA ISPUHA HI-SCR HI-SCR
EMISIJSKI STANDARD Euro VI Euro VI

Odaberite Vaša konfiguracija

KABINE

IVECO T-WAY nudi izvedbe kabine za svaku namjenu: AT spavaća kabina s niskim ili povišenim krovom, kao i AD kratka kabina s niskim krovom.

Modularni pristup, oblikovan prema namjeni omogućava širok izbor elemenata koje IVECO T-WAY može ponuditi, a zajedno sa svojom poznatom strukturnom čvrstoćom i malom vlastitom težinom, omogućava potpunu prilagodljivost svim specifičnim zahtijevima i širokom području različitih namjena.

OZNAKA
(1) Približne izmjere; mogu se promijeniti ovisno o ovjesu, načinu sastavljanja i aproksimacijama.
(2) Gornji krevet je opcija.

AT kabina
Duljina donjeg kreveta je 1950 mm, a širina je 540 mm,
gornji ležaj je duljine 1850 mm, a širine 680 mm.

IVECO ON Novi svijet usluga povezivanja i rješenja

IVECO ON je novi svijet usluga povezivanja i prijevoznih rješenja, koja je osmislio IVECO da bi vaše poslovanje bilo još konkurentnije, isplativije, održivo i lakše za upravljati.

OTKRIJTE VIŠE

GALERIJA FOTOGRAFIJA IVECO T-WAY: Drive the new way

GALERIJA

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.