NOVI DAILY MINIBUS

Minibus koji zadovoljava široku paletu zahtjeva u prijevozu putnika.
  • Izvedba minibus Novog Dailyja utjelovljuje novi naglasak na udobnosti, izgledu i visokim performansama. Potpuno redizajniran da bi zadovoljio rastuće zahtjeve stranaka, paleta novog Daily minibus je šira, učinkovitija i privlačnija, podjednako za vozače i putnike.
Svestranost je ključna snaga Novog Daily Minibusa, jer sveobuhvatna paleta izvedbi zadovoljava najrazličitije zahtijeve u prijevozu putnika:
 
  • minibus Daily Tourys: veliko vozilo za dulja putovanja u kompaktnom pakiranju.
  • minibus Daily Line: idealan za međugradski prijevoz.
  • minibus Daily Citys: namijenjeno prijevozu u gradskim i prigradskim područjima.

Novi Daily minibus nudi ergonomiju na razini osobnog automobila i udobnost za vozača u kombinaciji sa širokom paletom tehničkih rješenja i poljepšanja namijenjenih potpunoj udobnosti putnika.
 
  • minibus Novi klima uređaj i sustav prozračivanja
  • minibus Nove opcije za udobnost i sigurnost putnika
  • minibus Nove razine unutrašnjeg uređenja namijenjenih zadovoljavanju svih zahtjeva
 
Paleta novog Daily minibusa je opremljena dizelskim motorima F1C od 3,0 litre te CNG motorima. Radi zadovoljavanja standarda o ispušnim plinovima Euro VI, dizelski motori su opremljeni sustavom selektivne katalitičke redukcije (Selective Catalytic Reduction - SCR), kao na ostatku palete Bus, što osigurava visoke performanse i malu potrošnju goriva.
 
Jedna od ključnih novosti u ponudi je izvedba Novog Daily Minibusa s vrha ponude od 6,1 tone, dugog međuosovinskog razmaka (4.100 mm) koja može smjestiti do 22 putnika, uz vozača i vodiča (najveći broj za vozilo u ovoj kategoriji) i ima 30% više prtljažnog prostora nego njegov prethodnik (sniženi prtljažnik zapremine do 2,5m3).