MISIJA

STRALIS X-WAY ZA SVAKI ZADATAK

Stralis X-WAY projektiran je s namjerom obavljanja određenih zadataka, da vam omogući da precizno prilagodite sastav vozila vašim radnim zadacima. Pored legendarne robusnosti šasije, tu je i širok izbor opreme i komponenti, a svaki detalj pri njegovom projektiranju vodio je k tome da se vozilo može prilagoditi vrlo širokim zahtijevima – koje će ispuniti bez poteškoća.

ZAHTJEV PODATAKA

Choose your mission


Vozilo za šumarsku nadogradnju

Čvrstoća u službi izvlačenja trupaca


Stralis X-WAY isporučuje obilje snage koju trebate, a upravo se snaga traži kada treba s lakoćom izvlačiti trupce iz šume. Prevest će s lakoćom vaša drva kroz šume, a kasnije i po cestama, sve do krajnjeg odredišta.
Snažan motor
Robusna šasija
Postavke vozila

Mješalica

Mješalica s najmanjom vlastitom masom na tržištu


​Stralis X-WAY pomiče granice kada se radi o izuzetno maloj vlastitoj masi. To, u sprezi s robusnom šasijom, daje inačici Super Loader (SL) najbolju nosivost na tržištu u svojoj kategoriji.
Super loader
Prednji ovjes
Robusna šasija

Utovarivač s kukom i podizni utovarivač

Utovarivač s kukom i podizni utovarivač za kontejnere svih veličina


Stralis X-WAY nudi izvanrednu pokretljivost, male ukupne dimenzije, visinu od tla i prijenos koji vam treba za vaš utovarivač s kukom ili podizač. Širok izbor konfiguracija omogućava krajnju prilagodljivost u svrhu savršene prilagodbe vašim zadacima.
Stražnji zračni ovjes
Visoka pokretljivost
Hidrostatični pogon


Kiperska poluprikolica

Povedite svoju poluprikolicu kamo god želite


Stralis X-WAY tegljač pouzdano je vozilo koje će s lakoćom odraditi i te posljednje kilometre izvan asfalta, čak i kad je otežan pristup do gradilišta kamo treba dovesti materijal.
Udobna kabina
Štedljivi motori
Hidrostatični pogon


Tijelo kipera

Tijela kipera prikladna za bilo koju misiju


Stralis X-Way s kiperskim tijelom odvest će vas gdje god vam treba: na cestu i izvan ceste, gore-dolje; na strme padine, nepravilne i zavojite rute ili na otvorene prostore sa djelomično iskrivljenim stazama.
Nosivost
Postavke vozila
Hidrostatični pogon

Dizalica

Dizalica koja diže vaše poslovanje


Stralis X-WAY može biti opremljen svakim tipom dizalice, od dizalice s rukom do košare. Robusnost i modularnost koncepta Stralisa X-WAY omogućava nam postaviti dizalicu ili iza kabine, ili na sredini, ili iza prevjesa vozila, bez ugrožavanja stabilnosti.
Robusna šasija
Stražnji ovjes
360° pogled

Čistač odvoda

Visoka učinkovitost u svakoj situaciji


Stralis X-WAY prilagođen je za lak prihvat nadogradnje za čišćenje odvoda i svih uređaja koji idu uz takvu nadogradnju.
Stražnja osovina
Znažan PTO
Prednje i stražnje disk kočnice

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.