NOVI EUROCARGO

OMILJENI GRADSKI KAMION, POMOĆNIK U POSLU ZA SVAKOGA

Održiv, učinkovit, okretan i svestran: Eurocargo je savršeni kamion za gradske dostave i komunalne poslove. Od gradske dostave do odvoza smeća, čišćenja ulica, pomoći na cesti te prijevoza kontejnera, može zadovoljiti svaku potrebu. Zahvaljujući dobro odmjerenoj kabini širine 2,1 m, širokim kutem okretanja upravljača (52°) i najmanjim krugom okretanja u klasi (nešto ispod 11 metara za međusosvinski razmak 2790 mm), savršen je pomoćnik u vašem poslu.

VIŠE PODATAKA

​​​NOVI IVECO EUROCARGO U 3 ČINJENICE

-8%
potrošnje
goriva

pri gradskim dostavama

od 160
do 320 KS

motori snage

od 4.265
do 10.175 mm ​

dužina nadogradnje

ODABERITE VAŠ EUROCARGO
i zatražite ponudu​

ODRŽIVOST. NARAVNA RJEŠENJA ZA OKOLIŠ

CNG je najpovoljnije gorivo za okoliš od svih goriva koja se komercijalno mogu nabaviti. Emisije IVECO-vih CNG motora sadrže smanjene razine NOx, nula olovnih spojeva i 95% manje čestica u usporedbi s dieselom. Tehničke značajke i nosivosti su identične diesel inačicama. Eurocargo Natural Power je posebno "kod kuće" u velikim gradovima - njegove niske emisije dopuštaju kretanje u zonama ograničenog kretanja, a tihi rad čini ga savršenim za noćni rad. Ima i PIEK Certifikat.
 

NAJBOLJI UČINAK, SMANJENA POTROŠNJA

Motori novog Eurocargo su Tector 5, 4-cilindrični diesel zapremine 4,5-litara i Tector 7, 6-cilindrični dizel zapremine 6,7-litara i do 320 KS. Optimizirani su za najbolji učinak pri malim okretajima, smanjujući tako ukupan trošak vlasništva.

Također postoji i u CNG izvedbi s 204 KS.


OTKRIJTE VIŠE

VIŠE MJESTA RADI UDOBNOSTI

Eurocargo je najbolje rješenje za olakšati život u pokretu. Tipke na volanu, odlagališta za stvari, vješalica i super-udobno zračno ovješeno vozačevo sjedalo. Savršen za rad u gradovima, novi Eurocargo jamči lagan PROLAZ KROZ KABINNU: zahvaljujući ravnoj instrument ploči i niskim motornim prostorom, vozač lako može napustiti vozilo s bilo koje strane kabine.​​​​

OTKRIJTE VIŠE

NOVI EUROCARGO

Otkrijte više

Copyright © 2024. IVECO Hrvatska, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.