​Vsestranskost

​Učinkovit partner za vsako nalogo

​Od dostave do gradbeništva, od prevoza zamrznjenih izdelkov do urbanih storitev, je novi Eurocargo najbolj vsestransko vozilo v svoji kategoriji – in je tudi najpriročnejše za karoserijsko predelavo. Narejen je iz visoko odpornega jekla, na okvir podvozja se lahko namestijo karoserije dolžin 4265 do 10.175 mm; vzdolžni nosilci so vzporedni po celotni dolžini in so prednastavljeni za lažjo postavitev nadgradnje.

Eurocargo ponuja tri različne vrste kabin, ki zadovoljijo zahteve vseh vrst nalog.

- Dnevna kabina ponuja najboljše ravnovesje med skupno širino in dolžino karoserije in je najprimernejša za vsakodnevno delo v velikih mestih.

- Spalna kabina je na voljo v standardni različici ali z dvignjeno streho; omogoča prenočevanje in je opremljena z enim ali dvema ležiščema. V dveh osvetljenih prostorih za shranjevanje (dostopnih tako od znotraj kot od zunaj) je 260 litrov dodatnega prostora za shranjevanje torb in orodij. Zunanja vrata se lahko odpre z električnim upravljanjem.

- Dvojna kabina (s standardno streho) je namenjena transportu celotne posadke in orodja: V njej se lahko nastani šest potnikov poleg voznika, posebej primerna je za uporabo v gradbeništvu in pri preprečevanju požarov.

Novi Eurocargo je na voljo v 11.000 tovarniških različicah, ki izhajajo iz različnih kombinacij lastnosti izdelka: dve vrsti pogona, 14 razredov skupne teže vozila in sedem izhodnih moči motorja, 12 menjalnikov, 15 medosnih razdalj in tri vrste kabine z dvema možnima strehama – poleg širokega nabora sistemov vzmetenja, osnih razmerij, prem in odjemnih gonil (do 1100 Nm).