Udobje

 

​Udobna mobilna pisarna

Novi Eurocargo postavlja udobje in ergonomijo na novo raven. Volanske tipke omogočajo vozniku povsem varno uporabo avtoradia in telefona. Vozilo vključuje tudi nove, bolj ergonomske elemente za upravljanje klimatske naprave, luči in samodejnega/ avtomatiziranega menjalnika. Vse je na svojem mestu, na dosegu roke: Sedaj so na voljo številni predali za shranjevanje različnih predmetov in dokumentov, posebni prostori za kartice ter obešalnik na zadnji steni kabine.

Konzola na voznikovi strani vključuje dve praktični držali za steklenice, 12-voltno električno vtičnico in dodatni priključek za stisnjeni zrak.

Novi Eurocargo je prava mobilna pisarna. V novi mobilni pisarni s prostornino 20 litrov (na voljo z enojnim sovoznikovim sedežem) je dovolj prostora za shranjevanje prenosnega ali tabličnega računalnika; vključuje tudi bralno luč, stranske shranjevalne žepe in priključka USB za napajanje elektronskih naprav. Udoben delovni prostor je mogoče ustvariti tudi z odprtjem zgornjega predela.

Novo oblikovana je tudi notranjost vozila, ki je opremljena s sedeži, prevlečenimi z brezšivno tkanino; Nov, izjemno udoben, zračno vzmeten voznikov sedež, ki je na voljo na zahtevo, ima popolnoma prilagodljivo naslonjalo za roke, po višini nastavljiv varnostni pas, oblazinjenje z dvojno gostoto, ogrevanje in prezračevanje. Naslonjalo za roke je na voljo kot dodatna oprema za vse zračno vzmetene sedeže.

Kot nalašč za mestne naloge novi Eurocargo zagotavlja enostavno premikanje po kabini: zaradi linearne armaturne plošče in kompaktnih mer motornega tunela lahko voznik zapusti kabino z obeh strani.