NOVI EUROCARGO

PRILJUBLJENI MESTNI TOVORNJAK, POSLOVNI PARTNER ZA VSAKOGAR

Trajnosten, učinkovit, okreten in vsestranski: Eurocargo je popoln tovornjak za urbano okolje in komunalne storitve. Od dostave do zbiranja odpadkov, čiščenja cest, pomoč na cestni in prevoz kontejnerjev, lahko zadovolji vse potrebe. Zahvaljujoč zmanjšani širini kabine (2,1 metra), širokim krožnim kotom (52 stopinj) in najboljšim krogom obračanja v svoji kategoriji (le z nekaj manj kot 11 metrov za 2790 mm medosno razdaljo), je odličen partner za vaše podjetje.

VEČ PODATKOV

3 DEJSTVA GLEDE NOVEGA IVECO EUROCARGA

-8 % potrošnja
goriva

pri mestni dostavi

od 160 do
320 KM

motorji moči

od 4265 do
10.175 mm

dolžina nadgradnje

IZBERITE VAŠ EUROCARGO
in zahtevajte ponudbo

TRAJNOSTNOST. NARAVNE REŠITVE ZA OKOLJE

CNG je okolju najbolj prijazno gorivo, ki je dostopno za komercialne namene. Emisije IVECO-vega CNG-motorja vsebujejo zmanjšane ravni NOx, nič svinca in 95% manj delcev v primerjavi z dizelskim gorivom. Tehnične značilnosti in nosilnosti vozila so identični dizelski različici. Natural Power Eurocargo je še posebej doma v večjih mestih - majhne emisije pomenijo, da je dovoljeno voziti tudi v prometnih conah z omejenim gibanjem, njengovo tiho delovanje, pa je idealno za nočno delo (PIEK Certifikat).
 

NAJBOLJŠI UČINEK, MANJŠA PORABA

Motorji na novem Eurocargo so Tector 5 štiri-valjni 4.5-litrski in Tector 7 šestvaljni 6.7-litrski dizelski motorji do 320 KM. Optimizirani za najboljši učunek pri nizkih hitrostih, ki zmanjšujejo skupne stroške lastništva. Na voljo tudi v izvedbi s CNG 204 KM motorjem.

ODKRIJTE VEČ

VEČ PROSTORA ZA UDOBJE

Eurocargo je najboljša rešitev za življenje na poti. Komande na volanu, odlagalni prostori, viseča letev s kljuko in izjemno udoben zračno vzmeten voznikov sedež. PREHOD SKOZI KABINO: zahvaljujoč linearni armaturni plošči in kompaktnim dimenzijam, voznik lahko brez težav zapusti vozilo z obeh strani kabine.​​​​

ODKRIJTE VEČ

NOVI EUROCARGO

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.