DAILY HI-MATIC

DOSTAVNIK KI BO SPREMENIL VAŠO POSLOVNO PERSPEKTIVO

Veliko več kot dostavno vozilo. Novi Daily Hi-Matic je zasnovan tako, da vam pomaga upravljati vaše podjetje trajnostno in donosno. Vozite udobno in varno s prvim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom, saj se z ergonomsko večfunkcijsko prestavno ročico osredotočate na prometne in vozne razmere ter uživate v popolnem užitku v vožnji.

Uživajte v legendarni vzdržljivosti in zanesljivosti Dailyja z rešitvijo, ki zmanjša zahteve po vzdrževanju motorja in pogonskega sistema.Pospešite vaše poslovanje z najboljšo zmogljivostjo v svojem razredu. Daily HI-MATIC z 3,0-litrskim F1C motorjem zagotavlja vrhunsko zmogljivost 210 KM, s 470 Nm navora.

Najboljša zmogljivost v svojem razredu, skupaj z rekordno bruto težo 7,0 ton, tvori Daily HI-MATIC za najboljšo izbiro za najzahtevnejše naloge.
 

3 dejstva glede IVECO Daily Hi-Matic

NOSILNOSTI IN PROSTORNINE TOVORNEGA PROSTORA Ogromno prostora za vaš posle

POPOLN FURGON ZA VAŠE POSLOVANJE​

Daily Hi-Matic je najbolj vsestransko dostavno vozilo v svojem razredu. Ne glede na vašo dejavnost - naj bo to mestna dostava z več postanki, kot so paketne ali kurirske storitve, ali težje transportne naloge kot je selitev pohištva - lahko najdete in prilagodite Daily-a, da se popolnoma ujema z vašimi operativnimi in poslovnimi zahtevami.

Izvedba šasije s kabino z medosnimi razdaljami od 3000 do 5100 mm in dolžine nadgradnje do 6190 mm, omogoča številne možnosti za širok spekter del in nalog, od mestnih dostav, do težjih transportnih prevozov v gradbenem sektorju.

Prevažajte večji tovor z visoko zmogljivim sprednjim vzmetenjem. Pri 3,5-tonskih modelih, lahko računate na maksimalno nosilnost sprednje osi do 1900 kg, z močnim QUAD-LEAF vzmetenjem ali celo višjo, do 2700 kg,  če se odločite za različico z dvojnimi kolesi na zadnji osi in vzmetenjem QUAD-TOR.

ODKRIJTE VEČ

NOVI DAILY HI MATIC

 

Daily Fourgon External 360°

 

Daily Šasija s kabino External 360°

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI MOTORJA Trajnostnost in profitabilnost za vaš podjetje

​DO 10% PRIHRANKOV GORIVA Z VISOKO UČINKOVITMI FUNKCIJAMI

Motorji New Daily-a se izkazujejo po svoji učinkovitosti porabe goriva zaradi uvedbe funkcij, kot so nova elektronsko krmiljena spremenljiva geometrija turbine, ekskluzivne pnevmatike razreda A Super Eco, ki so posebej zasnovane za sistem Daily in Start & Stop.
 

DO 10% PRIHRANKOV PRI STROŠKIH VZDRŽEVANJA

Izboljšava komponent in daljši intervali menjave olja omogočajo znatne prihranke do 10% stroškov vzdrževanja v mestnih misijah.
 

ZMOGLJIVOST ZA VSAKO NALOGO

Daily Furgon je znan po svoji obsežni ponudbi motorjev in je edini na trgu, ki ponuja dva motorja, optimizirana za vrhunsko zmogljivost, za vsako nalogo.​

Izberite motor

2.3-litre F1A engine Euro 6D Light Duty

 
COMMERCIAL NAME 120 140 160
POWER (hp) 116 (86 kW) 136 (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 320 350 380*
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
Available in both light- and heavy-duty homologation with rated power ranging from 116 to 156 hp.
* 350 Nm with Manual Transmission
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


KONFIGURATOR

2.3-litre F1A engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 140 160
POWER  (hp) 136  (101 kW) 156 (116 kW)
TORQUE (Nm) 350 380
TURBO e-VGT
GEARBOX HI-MATIC / MANUAL
 
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


KONFIGURATOR

3.0-litre F1C engine Heavy Duty

 
COMMERCIAL NAME 160 180 210
POWER (hp) 160* (119 kW) 180 (134 kW) 210 (156 kW)
TORQUE (Nm) 380 430 470
TURBO  VGT VGT e-VGT
GEARBOX MANUAL HI-MATIC /
MANUAL
HI-MATIC
 
Offered in 3 different power ratings with increased performance from 160* up to 210 hp.
* Only Chassis Cab Version
VGT: Variable Geometry Turbocharger
e-VGT: Electronic Variable Geometry Turbocharger


KONFIGURATOR

3.0-litre F1C engine Heavy Duty CNG*

 
COMMERCIAL NAME NP
POWER (hp) 136 NP
(101 kW)
TORQUE (Nm) 350
TURBO  WG
GEARBOX HI-MATIC /
MANUAL
 
* Compressed Natural Gas; WG: WasteGate.


KONFIGURATOR

NOTRANJOST IN VOZNIŠKE IZKUŠNJE Vkrcajte se, udobno je!

Tehnologija vam je na voljo

Gladka in lahkotna okretnost

Novi električni servo volan je zelo natančen in odziven, kar zmanjšuje napor pri krmiljenju in zagotavlja nemoteno vožnjo. Prav tako blaži vibracije in kompenzira zdrse in odklone koles, kar povzroča občutek stabilnosti in nadzora. S funkcijo City Mode še dodatno zmanjša napor za kar 70%, tako lako uživate v vožnji tudi v prometnih ulicah mestnega središča.

Superiorna vožnja, komfort in ergonomija

Celotni krmilni sistem Dailyja je preoblikovan, in ponuja izkušnjo osebnega avtomobila. Izvedete lahko aksialno kot tudi kotno nastavitev krmilnega kolesa in nastavite popoln položaj za boljše udobje in ergonomijo. Manjše, usnjeno večnamensko krmilno kolo ponuja široko paleto kontrolnih tipk na dosegu prstov in daje več prostora za noge, kar dodatno poveča vaše udobje. V prometni gneči lahko aktivirate Queue Assist s pritiskom na gumb. Stres v prometnih konicah je stvar preteklosti!

Enostavna, jasna interakcija

Nov barvni prikazovalnik visoke ločljivosti zagotavlja uporabniku prijazen, intuitiven vmesnik, zaradi katerega je interakcija z Daily-em in dostop v realnem času do vseh ključnih nastavitev ter informacij, ki jih potrebujete da potegnete najboljše iz vašega vozila zelo enostavna.

Varnost in učinkovitost s spremljanjem tlaka v pnevmatikah v realnem času

Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah prikazuje pritisk v vseh pnevmatikah v realnem času na prikazovalniku, tako da lahko zagotovite, da je vaš Daily vedno z optimalnim tlakom v pnevmatikah. To ne pomeni samo varnejše vožnje, ampak tudi pomaga zmanjšati porabo goriva. Daily je prvi furgon, ki ponuja to funkcijo za enojna in dvojna kolesa na pogonski osi

Hi-connect: nov infotainment sistem

Daily ponuja uporabniku prijazen infotainment sistem s 7-palčnim zaslonom, DAB radiom, Vrednotenjem sloga vožnje, prepoznavanjem glasu, TomTom® navigacijskim sistemom za avtomobile in tovornjake in zaslonom zadnje kamere. Digitalno življenje lahko preprosto pripnete na Apple CarPlay in Android Auto ™, ki omogočata ogledalo naprave in uživajte v svojih aplikacijah popolnoma varno med vožnjo.

High Visibility Led

Nove polne LED luči znatno izboljšajo vidljivost in dojemanje ovire za 15% s precej ostrejšim žarkom, ki se prenaša naprej. Poleg močne oblikovne poteze, boste uživali tudi v prihrankih pri skupnih stroških lastništva, saj imajo LED luči izjemno dolgo življenje. Brez motenj, brez napora.
 

Udobje pri parkiranju in učinkovitost

Nova električna parkirna zavora se samodejno zaskoči, ko parkirate in se izklopi, ko ste pripravljeni za vožnjo. V mestnih multi-stop nalogah. kot je dostava paketov, ne rabite zapravljati časa z vključevanjem in izključevanjem zavore. Ne samo da zmanjša utrujenost in neudobnost ponavljajočih se gibanj rok, ampak izboljša vašo produktivnost. Prihranite lahko do 5 ur na mesec, kar je nedvomno koristno za vašo donosnost. Odpravljanje ročice ročne zavore sprosti prostor v kabini tako da se lahko udobneje premikate.

UŽIVAJTE V VARNI VOŽNJI, BREZ STRESA Napredni sistemi za pomoč voznikom

V CELOTI SE OSREDOTOČITE NA SVOJE DELO.

Daily FURGON ADAS zmanjša tveganje za nesreče na avtocestah in prometnih mestnih ulicah, pomaga vam pri težkih situacijah in odpravlja stres v gostem prometu - v dobro vašega počutja v kabini.

Daily VAN ADAS

Napredni sistemi za pomoč voznikom

V celoti se osredotočite na svoje delo. Daily FURGON ADAS zmanjša tveganje za nesreče na avtocestah in prometnih mestnih ulicah, pomaga vam pri težkih situacijah in odpravlja stres v gostem prometu - v dobro vašega počutja v kabini.

City Brake PRO

AEBS in City Brake PRO vam pomagata ohraniti varnost tako, da predvidita potencialni trk pred seboj in avtonomno zavirata. V gostem prometu se boste izognili tudi trčenju pri hitrosti 5 km / h.

Queue assist

V prometni gneči lahko aktivirate Queue Assist s pritiskom na gumb. Stres v prometnih konicah je stvar preteklosti!

Adaptive cruise control

Samodejna nastavitev hitrosti za ohranjanje varnostne razdalje pred vozilom.

Proactive lane keeping assist

Ostanite v voznem pasu s sistemom Proactive Lane Keeping Assist, ki vas nežno usmeri nazaj v središče voznega pasu, če se spustite ven.

Crosswind assist

Senzorji aktivirajo zavore na strani vozila, ki ga udari veter, kar zagotavlja stabilnost in varnost.

Hill descent & Traction plus

Hill Descent Contol (HDC) ohranja stalno hitrost na dolgih spustih in Traction Plus pomaga pri slabem oprijemu.

POVEZLJIVOST IN STORITVE Izboljšana povezljivost in storitve

V  Daily-u je povezljivost veliko več kot uporaba mobilne naprave v vozilu. Omogoča širok spekter storitev, ki nam omogočajo, da podpiramo vaše podjetje bolj proaktivno in učinkovito, zmanjšujemo zastoje in povečujemo vašo produktivnost. vozilo, ki je v neposrednem stiku s strokovnjaki IVECO, ki bodo prejeli podatke v realnem času, lahko izvedejo diagnostiko in prepoznajo morebitna vprašanja, preden se pojavijo, s sprejemanjem proaktivnih ukrepov za zmanjšanje izpadov.

Prilagojene storitve, ki se natančno ujemajo vsakodnevno, glede na podatke v realnem času, ki jih lahko prejmete iz vašega Daily-a.

Optimizirajte učinkovitost vašega dnevnika v realnem času prek portala MYDAILY tako, da analizirate njegovo zmogljivost, porabo goriva in celo eksplotacijo vozila.

Rešitve za upravljanje voznega parka vam omogočajo, da zmanjšate stroške zaradi boljšega sledenja vozil, izkoriščenosti voznega parka, obnašanja voznikov, napredne diagnostike motorjev in poročanja v realnem času.

DAILY BUSINESS UP ™: Vaš voznik in poslovni pomočnik.;
Preprost način, da ohranite povezavo med podjetjem. Ko prenesete DAILY BUSINESS UP ™ na svojo napravo in jo seznanite z radijskim sprejemnikom DAB, lahko uživate v funkcijah, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo produktivnost in učinkovitost. DAILY BUSINESS UP ™ je vaš pomočnik voznika prek funkcij, kot je vrednotenje vozniškega stila, in je vaš poslovni pomočnik, ki organizira vzdrževanje voznega parka in spremljanje delovanja na portalu MYDAILY. "

PHOTOGALERIJA Daily opravi delo s stilom

NOVI DAILY

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.