DAILY BLUE POWER

RAZVIJTE SVOJE POSLOVANJE V MESTNIH CONAH, BREZ OMEJITEV

Daily Blue Power ponuja trajnostne in učinkovite rešitve za mestni prevoz ljudi in blaga. Združuje tehnologijo, nizke emisije, zmogljivost in učinkovitost, v nameri, da popolnoma ustreza vašim nalogam v mestu: izbira novih Euro 6 RDE 2020 Ready motorjev, prvo tovorno vozilo, certificirano v dejanskih voznih razmerah; nova Daily Hi-Matic Natural Power z edinim 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom v svojem razredu; in Daily Electric, vozilo z ničelnimi emisijami. Tri tehnologije, tri vozila, za trajnostno poslovanje - pripravljena na okoljske izzive za leto 2020.

ODKRIJTE VEČ

BODITE PRIPRAVLJENI NA MESTA PRIHODNOSTI

Daily Blue Power ne pozna meja in lahko vstopa v vse mestne cone kadarkoli: pripravite se za vaše transportne potrebe v prihodnosti in odkrijte svojega partnerja v trajnostnem poslovanju.

KATALOG

NAJŠIRŠA PONUDBA NA TRŽIŠČU

Družina Daily Blue Power je trajnostni poslovni partner, ki odpira pot do neomejene dostave v urbanih in primestnih okoljih, s čimer osvobaja prevoznike od omejitev okoljskih predpisov, z zmagovalno kombinacijo tehnologije, nizkimi emisijami, visoko zmogljivostjo in učinkovitostjo.
 
  MOČ HI-MATIC FURGONI
vozila koles
BESTELWAGEN
Enojna kolesa Dvojna kolesa
NATURAL POWER 136 KS 35 S 35/40/50/
65/70 C
50 C
ELECTRIC
80 kW 45/50 C 50 C

Odkrijte več

Avtorske pravice © 2024. IVECO Slovenija, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.